Επαναστατικό γκάτζετ: Φορτίζει το κινητό ενώ... απολαμβάνεις «κατά μόνας ηδονές»

Επαναστατικό γκάτζετ: Φορτίζει το κινητό ενώ... απολαμβάνεις «κατά μόνας ηδονές»

Πρωτοποριακό εξάρτημα αξιοποιεί την μοναχική ενασχόληση των ανδρών μετατρέποντάς την σε πηγή ενέργειας - Αγάπα τον πλανήτη σου όπως αγαπάς τον εαυτό σου

Επαναστατικό γκάτζετ: Φορτίζει το κινητό ενώ... απολαμβάνεις «κατά μόνας ηδονές»
«Θα σας δείξουμε πώς οι άνδρες μπορούν να σώσουν τον πλανήτη κάνοντας αυτό που κάνουν καλύτερα», με αυτή τη φράση η υπηρεσία πορνογραφικού υλικού Pornhub προσπαθεί να προσελκύσει ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να αποκτήσουν την πρωτοποριακή συσκευή χάρη στην οποία ο αυνανισμός μετατρέπεται σε ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.

Με το περικάρπιο «WankBand» η μοναχική ενασχόληση μπορεί να αποβεί όχι μόνο ευχάριστη για τον ίδιο τον άνδρα, αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη καθώς με την παλινδρομική κίνηση του χεριού παράγεται ενέργεια που μπορεί να φορτίσει ηλεκτρονικές συσκευές.

«Είναι ευρέως γνωστό πόσο δραματικά γρήγορα εξαντλούνται οι πηγές ενέργειας και το χειρότερο είναι πόσο πολύ μολύνεται ο πλανήτης με την παραγωγή ενέργειας», αναφέρει το βίντεο που προωθεί το επαναστατικό γκάτζετ.

Κλείσιμο
«Στο Pornhub συνειδητοποιούμε ότι με τον προσφέρουμε στους χρήστες μας εκατομμύρια ωρών ενήλικου περιεχομένου, είμαστε μέρος του προβλήματος. Για αυτό το λόγο θα δείξουμε στους άνδρες πώς μπορούν να σώσουν τον πλανήτη κάνοντας αυτό που κάνουν καλύτερα», συνεχίζει το βίντεο παρουσιάζοντας το «WankBand».



Όπως εξηγεί η εταιρία, στο περικάρπιο υπάρχει ο κατάλληλος εσωτερικός μηχανισμός που αποθηκεύει και παράγει ηλεκτρισμό, ενώ διαθέτει θύρα USB μέσω της οποίας φορτίζεται υπολογιστής, τηλέφωνο, κάμερες και ταμπλέτες.



Ήδη η συσκευή έχει φανατικούς θαυμαστές με δεκάδες σχόλια στο Twitter που δείχνουν ότι οι άνδρες κατανοούν πως η δύναμη είναι… στο χέρι τους.



«Μπορώ επιτέλους να ολοκληρώσω το όνειρό μου και να γίνω μία εταιρία παραγωγής ενέργειας», «Η παραγωγή ενέργειας ενώ αυνανίζεσαι, είναι το όνειρο κάθε άνδρα», «Ας ηλεκτροδοτήσουμε έναν πύραυλο και να σώσουμε τον πλανήτη από την υπερθέρμανση», «Μπορώ επιτέλους να ανοίξω τη δική μου παραγωγή ενέργειας», είναι μόνο μερικά από τα ενθουσιώδη σχόλια επίδοξων αγοραστών του «WankBand».

Ωστόσο δεν είναι σαφές πότε θα διατεθεί προς πώληση το περικάρπιο καθώς βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής της, ωστόσο η εταιρία αναζητά τα ιδανικά χέρια για να δοκιμάσει το προϊόν της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης