Το Xperia Z4 tablet έρχεται με περιεχόμενο από τη Sony Entertainment

Το Xperia Z4 tablet έρχεται με περιεχόμενο από τη Sony Entertainment

Διεκδικεί τον τίτλο του ελαφρύτερου και πιο λεπτού 10ιντσου tablet, με οθόνη ανάλυσης 2K

Το Xperia Z4 tablet έρχεται με περιεχόμενο από τη Sony Entertainment
Η άφιξη του Xperia Z4 tablet συνοδεύεται από καλά νέα για όσους αναζητούν premium περιεχόμενο online. Για αρχή, οι κάτοχοι του νέου tablet της Sony θα έχουν πρόσβαση στο Xperia Lounge Gold, το οποίο ανοίγει τον δρόμο για τον κόσμο της Sony entertainment. 

Ετσι, μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι πλέον δυνατή και από την Ελλάδα (χωρίς τερτίπια και πειραγμένες iP) η πρόσβαση σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και μουσική, μέσα από το (υπό αναδιαμόρφωση) δίκτυο ψυχαγωγίας της ιαπωνικής εταιρείας. 

Το Xperia Z4 tablet διεκδικεί τον τίτλο του ελαφρύτερου (392 γραμμάρια στη WiFi έκδοση) και πιο λεπτού (6,1 χιλιοστά) 10ιντσου tablet, με οθόνη ανάλυσης 2K. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Sony, ενσωματώνει μπαταρία 6.000 mAh, ικανή για αναπαραγωγή βίντεο έως και 17 ώρες. Επίσης, συνδέεται με Bluetooth πληκτρολόγιο (το ελαφρύ BKB50) και μπορεί να μετατραπεί σε έναν υβριδικό φορητό υπολογιστή με Android (5.0).

Κλείσιμο


Φοράει τον Snapdragon 810 (4+4 πυρήνες), με 3 Gb RAM, 32 Gb εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και δυνατότητα χρήσης microSD καρτών έως 128 Gb. Η βασική κάμερα έχει αισθητήρα 8 Megapixels. Οπως όλες οι συσκευές της σειράς Ζ, το XperiaZ4 Tablet είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη (IP68).

Αξιοποιώντας τη λειτουργία Remote Play του PlayStation είναι δυνατή η σύνδεση (στο ίδιο WiFi δίκτυο) με το PS4, οπότε χρησιμοποιώντας το ασύρματο χειριστήριο DualShock 4 το παιχνίδι συνεχίζεται σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

Το νέο κορυφαίο tablet της Sony συνδυάζει High-Res audio τεχνολογία και νέα κωδικοποίηση ασύρματης μετάδοσης, για σύνδεση με συμβατά ακουστικά και ηχεία.

Το Xperia Z4 Tablet θα κυκλοφορήσει σε 4G LTE και Wi-Fi έκδοση από τον Ιούνιο στα 699 ευρώ χωρίς το πληκτρολόγιο (θα κοστίζει επιπλέον 99 ευρώ).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης