Το HTC One M9 είναι εδώ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις

Το HTC One M9 είναι εδώ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις

Η ταϊβανέζικη φίρμα συνεχίζει να αποδεικνύει ότι γνωρίζει πολύ καλά το πώς να κατασκευάζει κορυφαίας ποιότητας συσκευές

Το HTC One M9 είναι εδώ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις
To νέο κορυφαίο της smartphone, το One M9, αποκάλυψε στη Βαρκελώνη η HTC, ενόψει του φετινού Mobile World Congress. Ακολουθώντας τον ήδη πετυχημένο σχεδιασμό (το M8 ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ελκυστικά smartphones), η ταϊβανέζικη φίρμα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι γνωρίζει πολύ καλά το πώς να κατασκευάζει κορυφαίας ποιότητας συσκευές, επιλέγοντας αλουμίνιο για το μεγαλύτερο μέρος της συσκευής.

Εκτός της Full HD οθόνης των 5 ιντσών, η οποία προστατεύεται πια από το νέο Gorilla Glass 4, το M9 εμφανίζεται αναβαθμισμένο σε όλα τα βασικά σημεία: Επεξεργαστής 4+4 πυρήνων (Snapdragon 810, με 64-bit υποστήριξη, Adreno 430 GPU και 4G LTE Cat.6 ή Cat.9 modem ανάλογα με την περιοχή), 3 Gb μνήμη RAM, 32 Gb αποθηκευτικού χώρου (και άλλα 100 Gb στο Google Drive), microSD θύρα για κάρτες έως 128 Gb και βασική κάμερα με αισθητήρα 20,7 Megapixels -προερχόμενος από τη Sony. Eξέλιξη που σηματοδοτεί την ουσιαστική απομάκρυνση της εταιρείας από την τεχνολογία Ultrapixel, η οποία χρησιμοποιείται πλέον για να βελτιώνει την αποτύπωση της εμπρόσθιας κάμερας. 

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.840 mAh. Οπως και το προηγούμενο μοντέλο, το One M9 ενσωματώνει στην εμπρός όψη δύο ηχεία και η τεχνολογία βελτίωσης του ήχου BoomSound συνδυάζεται με αυτή του Dolby Surround. 

Κλείσιμο


Το ηχητικό αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες από μια συσκευή αυτού του μεγέθους και δίνει το κάτι παραπάνω σε όσους καταναλώνουν βίντεο-περιεχόμενο χωρίς να φοράνε συνέχεια ακουστικά.

Βασισμένο στο Android 5.0 Lollipop, το One M9 φοράει τη νεότερη έκδοση του Sense UI, του τροποποιημένου περιβάλλοντος χρήσης από την HTC. 

Μεταξύ άλλων πρόσθετων δυνατοτήτων και βελτιώσεων, εμφανίζει κατά προτεραιότητα τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε περισσότερο ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε. 

H εμπορική διάθεση του νέου κορυφαίου smartphone της HTC θα ξεκινήσει από κάποιες επιλεγμένες αγορές στις 31 Μαρτίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης