Τιμ Κουκ: Το Apple Watch θα αντικαταστήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου

Τιμ Κουκ: Το Apple Watch θα αντικαταστήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου

Ο CEO της Apple κάνει λόγο για «επαναστατικές χρήσεις» και λέει ότι αναμένεται μια έκρηξη νέων εφαρμογών ειδικά σχεδιασμένων για το πολυσυζητημένο ρολόι 

Τιμ Κουκ: Το Apple Watch θα αντικαταστήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου
Προβλέποντας ότι το Apple Watch θα συμβάλει στη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας best seller προϊόντων, όπως ακριβώς συνέβη με το iPod αν και υπήρχαν mp3 players πριν από αυτό ή με το iPhone αν και δεν ήταν το πρώτο smartphone, έκανε ο Τιμ Κουκ.

Μιλώντας στην Telegraph, ο CEO της Apple μίλησε για «επαναστατικές χρήσεις», είπε ότι αναμένεται μια έκρηξη νέων εφαρμογών ειδικά σχεδιασμένων για το Apple Watch και υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ζήσει πια χωρίς αυτό. 

«Το ρολόι έχει σχεδιαστεί για να είναι σε θέση να αντικαταστήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τα άκομψα, μεγάλα τηλεχειριστήρια που χρησιμοποιούνται με πολλά οχήματα», δήλωσε ο Κουκ, με τη βρετανική εφημερίδα να σχολιάζει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια σημαντική εξέλιξη, που ενισχύει την άποψη ότι η Apple κοιτάζει σφαιρικά την αγορά του αυτοκινήτου.

Κλείσιμο
Ακόμα μια βασική λειτουργία του Apple Watch θα είναι η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για τη βελτίωση της υγείας των χρηστών. Θα παρακολουθεί, για παράδειγμα, τον καρδιακό ρυθμό αυτού που το φοράει, αλλά ο Τιμ Κουκ τόνισε ότι η λειτουργία του στο κομμάτι αυτό θα είναι πολύ πιο περίπλοκη.

Η Apple έχει προγραμματίσει για τις 9 Μαρτίου (στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδας) εκδήλωση παρουσίασης του Apple Watch, το οποίο αναμένεται να βγει στα καταστήματα μέχρι τον Απρίλιο, ενώ δεν αποκλείεται η μέρα εκείνη να έχει «και κάτι ακόμα», όπως συνήθιζε να λέει επί σκηνής ο Στιβ Τζομπς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης