Μεσαίας κατηγορίας smartphones με premium σχεδιασμό και λειτουργίες

Μεσαίας κατηγορίας smartphones με premium σχεδιασμό και λειτουργίες

Οι τέσσερις νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις 3G και 4G, ενσωματώνοντας όλες τις δημοφιλείς UX λειτουργίες της κορεατικής εταιρείας

Μεσαίας κατηγορίας smartphones με premium σχεδιασμό και λειτουργίες
Η LG θα παρουσιάσει στο φετινό Mobile World Congress μία νέα σειρά smartphones μεσαίας κατηγορίας, με σχεδιασμό και χαρακτηριστικά premium μοντέλων. Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα νέα smartphones, τα μοντέλα Magna, Spirit, Leon και Joy. Τα Magna και Spirit σχεδιάστηκαν για να εφαρμόζουν ακόμα πιο άνετα στο ανθρώπινο χέρι, χάρη στο ελαφρά κυρτό τους σχήμα.

Οι τέσσερις νέες συσκευές της LG θα είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις 3G και 4G. Θα έχουν παρόμοια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, ωστόσο ξεχωρίζουν, καθώς οι συσκευές 4G θα διαθέτουν μεταλλικό καπάκι πλάτης, ενώ οι συσκευές 3G θα έχουν πλαστικό. 

Το Magna διαθέτει οθόνη αφής τεχνολογίας in-cell 5 ιντσών, επεξεργαστή Quad-Core, πίσω κάμερα ανάλυσης 8 megapixel και εμπρός ανάλυσης 5 megapixel. Εφοδιάζεται με αποσπώμενη μπαταρία ισχύος 2.540mAh. 

Κλείσιμο
Το Spirit διαθέτει οθόνη αφής τεχνολογίας in-cell 4,7 ιντσών και κάμερα 8 megapixel. Η τεχνολογία της οθόνης αφής In-cell επιτρέπει στις συσκευές να είναι ακόμα πιο λεπτές, ενώ επιπλέον μεγιστοποιεί την έκταση της οθόνης ελαχιστοποιώντας το πλαίσιο (bezel). 

Το Leon διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, ενώ το μικρότερο smartphone της σειράς, το Joy, διαθέτει οθόνη 4 ιντσών.

Στην νέα σειρά smartphones μεσαίας κατηγορίας, η LG ενσωματώνει όλες τις δημοφιλείς και βραβευμένες UX λειτουργίες που είχαν σχεδιαστεί αρχικά για τις premium συσκευές της. Με τη λειτουργία Gesture Shot, ο χρήστης μπορεί εύκολα να τραβήξει selfies με μια απλή κίνηση, ενεργοποιώντας ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων. Η LG έχει μεγαλώσει την απόσταση από την οποία η κάμερα μπορεί να αναγνωρίσει τις κινήσεις στο ενάμιση μέτρο, έτσι ώστε να διευκολύνει και τα δημοφιλή selfie sticks.

Η λειτουργία Glance View, η οποία έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή της στο G Flex 2, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν με μια απλή κίνηση του χεριού (swipe) στην επιφάνεια της οθόνης βασικές πληροφορίες όπως την ώρα, τα τελευταία εισερχόμενα μηνύματα ή τις αναπάντητες κλήσεις, ακόμη και όταν η οθόνη είναι σβηστή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης