Τον Απρίλιο ξεκινούν οι πωλήσεις του Apple Watch

Τον Απρίλιο ξεκινούν οι πωλήσεις του Apple Watch

«Εχουμε ήδη πολλούς πελάτες που θέλουν να αποκτήσουν ένα», είπε ο CEO της Apple και ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος δεν μπορεί πια να ζήσει χωρίς αυτό

Τον Απρίλιο ξεκινούν οι πωλήσεις του Apple Watch
Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τριμήνου της Apple και μετά από σχετική ερώτηση, ο Τιμ Κουκ είπε ότι το Apple Watch θα βγει στην αγορά τον Απρίλιο.

Ο CEO της Apple τόνισε ότι όλα εξελίσσονται βάσει του αρχικού σχεδιασμού. Πρόσθεσε, δε, ότι οι προσδοκίες από τις πωλήσεις του είναι υψηλές. «Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Το αγαπώ και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό», υποστήριξε.

Σε παρατήρηση αναλυτή ότι ο Απρίλιος είναι λίγο αργότερα από το αναμενόμενο, ο Τιμ Κουκ αντέτεινε πως όταν κατά την παρουσίαση του, τον Σεπτέμβριο, είχε πει «αρχές του 2015» εννοούσε τους πρώτους τέσσερις μήνες. «Για εμάς είναι εντός του προβλεπόμενου διαστήματος. Εχουμε ήδη πολλούς πελάτες που θέλουν να αποκτήσουν ένα», συμπλήρωσε.

Το Apple Watch θα συνδέεται μέσω του iPhone 6 (ή του 6 Plus), γεγονός που εκτιμάται ότι μπορεί να δώσει νέα ώθηση τους επόμενους μήνες στις πωλήσεις του τηλεφώνου.

To ρολόι της Apple θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις (Standard, Sport και Edition), με κάσα από ατσάλι, αλουμίνιο ή χρυσό και πολλές επιλογές σε λουράκια και μπρασελέ. Η τιμή του θα ξεκινά στην αμερικανική αγορά από τα 349 δολάρια.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης