Τι περιλαμβάνει η νέα αναβάθμιση του iOS για iPhone, iPad και iPod touch

Τι περιλαμβάνει η νέα αναβάθμιση του iOS για iPhone, iPad και iPod touch

Μειώνεται ο ελεύθερος αποθηκευτικός χώρος που απαιτείται για την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος

Τι περιλαμβάνει η νέα αναβάθμιση του iOS για iPhone, iPad και iPod touch
Ακόμα μια αναβάθμιση του iOS διέθεσε σήμερα η Apple. Οπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα, η έκδοση 8.1.3. περιλαμβάνει σειρά βελτιώσεων και επιδιορθώσεων, όπως η μείωση του ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου της συσκευής που απαιτείται για την ενημέρωση του λογισμικού, η επιδιόρθωση ζητήματος που δεν επέτρεπε σε κάποιους χρήστες την εισαγωγή συνθηματικού Apple ID για τις εφαρμογές Μηνύματα και FaceTime, η επιδιόρθωση ζητήματος που προκαλούσε τη διακοπή εμφάνισης αποτελεσμάτων εφαρμογών στο Spotlight κ.α.

Η διαδικασία αναβάθμισης είναι δυνατή και over-the-air, δηλαδή μέσω ασύρματης σύνδεσης δεδομένων, από το μενού Ρυθμίσεις - Γενικά - Ενημέρωση λογισμικού. Το αρχείο εγκατάστασης έχει μέγεθος περίπου 250 Mb.

Η αναβάθμιση προορίζεται για όλες τις φορητές συσκευές της Apple που τρέχουν το iOS 8, δηλαδή τα iPhone 4s, 5, 5c, 5s, 6 και 6 Plus, τα iPad 2, 3, 4, iPad mini, iPad Air, iPad mini 2, iPad Air 2, iPad mini 3 και το iPod touch 5ης γενιάς.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που είχε δημοσιοποιήσει στις αρχές Ιανουαρίου η Apple, το iOS 8 στις διάφορες εκδόσεις του και πριν από τη νέα αναβάθμιση είχε εγκατασταθεί περίπου στο 68% των iPad, iPhone και iPod touch.

Παράλληλα, η Apple διέθεσε και νέο update (10.10.2) του OS X Yosemite, του λειτουργικού συστήματος για τους υπολογιστές Mac. Οι βασικότερες βελτιώσεις αφορούν στη διόρθωση κενών ασφαλείας του Safari, στην αντιμετώπιση προβλήματος που μπορούσε να προκαλέσει την αποσύνδεση του WiFi, την επίλυση ζητήματος που μπορούσε να καθυστερεί τη φόρτωση ιστοσελίδων, τη βελτίωση συγχρονισμού στη μετάδοση δεδομένων φωνής και εικόνας με τη χρήση Bluetooth ακουστικών κ.α.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης