Νέα πλατφόρμα λειτουργικού για smart TVs

Νέα πλατφόρμα λειτουργικού για smart TVs

Ο χρόνος εκκίνησης των τηλεοράσεων έχει μειωθεί έως και 60%, καθώς η πρόσβαση και εναλλαγή σε διαφορετικό περιεχόμενο έχει γίνει αισθητά πιο γρήγορη και ομαλή.

Νέα πλατφόρμα λειτουργικού για smart TVs
Σειρά τηλεοράσεων με τη νέα πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0 θα παρουσιάσει η LG στο CES του Λας Βέγκας -από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου. 

H νέα πλατφόρμα webOS 2.0 της LG έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα βασικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων Smart TVs. Επιπλέον, οι συνέργειες της LG με παρόχους περιεχομένου, όπως το Amazon και το Netflix, διασφαλίζει ότι οι κάτοχοι των τηλεοράσεών της - στην αμερικανική αγορά και όπου αλλού παρέχονται οι εν λόγω υπηρεσίες - θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου με ανάλυση 4Κ.

Η πλατφόρμα του webOS αρχικά σχεδιάστηκε προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες και η αυξανόμενη απογοήτευση που έδειχναν οι χρήστες λόγω των υπερβολικά πολύπλοκων λειτουργιών των smart τηλεοράσεων. Εστιάζοντας σε τρία πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά – απλή σύνδεση (Simple Connection), απλή εναλλαγή (Simple Switching) και απλή αναζήτηση (Simple Discovery) – το webOS απλούστευσε την πλοήγηση μεταξύ των λειτουργιών μιας τηλεόρασης. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα δε με την LG, “η πλατφόρμα webOS 2.0 επαναπροσδιορίζει την έννοια της απλότητας και της ευκολίας και οδηγεί την εμπειρία της τηλεοπτικής θέασης σε εντελώς νέο επίπεδο, με τη διάθεση πολύ περισσότερων επιλογών περιεχομένου”. 

Το webOS 2.0 ενσωματώνει πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά. Ο χρόνος εκκίνησης των τηλεοράσεων έχει μειωθεί έως και 60%, καθώς η πρόσβαση και εναλλαγή σε διαφορετικό περιεχόμενο έχει γίνει αισθητά πιο γρήγορη και ομαλή. Ετσι, για παράδειγμα, κατά τη μετάβαση από την Αρχική Οθόνη (Home Screen) της Smart TV στο YouTube, οι θεατές μπορούν να παρατηρήσουν βελτίωση στον απαιτούμενο χρόνο φόρτωσης της σελίδας έως και 70%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης