Οι συνέργειες στο επίκεντρο ανάπτυξης των τηλεπικοινωνιών

Οι συνέργειες στο επίκεντρο ανάπτυξης των τηλεπικοινωνιών

Λιμνατίτης: «Είμαστε πανέτοιμοι, με ένα δίκτυο ολοκληρωτικά νέας γενιάς, να παίξουμε το δικό μας ρόλο στο νέο αυτό οικοσύστημα»

Οι συνέργειες στο επίκεντρο ανάπτυξης των τηλεπικοινωνιών
To «Annual Excellency Award» στην κατηγορία «Synergies» απονεμήθηκε στη Cyta Ελλάδος για τις συνέργειες τις οποίες ανέπτυξε - αξιοποιώντας υφιστάμενους πόρους - με στόχο την παροχή τετραπλών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά (σταθερή, κινητή, Internet και τηλεόραση). Η εταιρεία πέτυχε τη διάκριση στο πλαίσιο του 16ου διεθνούς συνεδρίου τηλεπικοινωνιών InfoCom World.

Οπως είπε ο γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Χρίστος Λιμνατίτης, «στη Cyta είμαστε ευτυχείς που στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, όπου ο σύγχρονος always on χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση με σταθερές και κινητές έξυπνες συσκευές μέσω δικτύων νέας γενιάς σε υπηρεσίες και εφαρμογές cloud, είμαστε πανέτοιμοι, με ένα δίκτυο ολοκληρωτικά νέας γενιάς, να παίξουμε το δικό μας ρόλο στο νέο αυτό οικοσύστημα. Επόμενο βήμα είναι η επένδυση σε δημιουργία περισσότερων εφαρμογών προσανατολισμένων στις σύγχρονες ανάγκες, όπως είναι η υπηρεσία Cyta 4U, η μόνη η οποία δίνει πρόσβαση στο σταθερό τηλέφωνο του πελάτη από οποιοδήποτε κινητό ή tablet, από παντού στον κόσμο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης