Ξεκινά η παγκόσμια διάθεση του LG G Watch R

Ξεκινά η παγκόσμια διάθεση του LG G Watch R

Το πρώτο wearable με κυκλική οθόνη Plastic OLED “φοράει” το νέο Android Wear

Ξεκινά η παγκόσμια διάθεση του LG G Watch R
Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι το νέο Android wearable G Watch R θα ξεκινήσει την παγκόσμια διάθεσή του από τις αρχές του Νοεμβρίου σε αγορές όλης της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Βρετανία (δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα) και σύντομα θα ακολουθήσουν οι αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Επιπλέον, μέσα στις επόμενες εβδομάδες πελάτες επιλεγμένων αγορών θα μπορούν να αποκτήσουν το G Watch R μέσω της πλατφόρμας Google Play. 

Το LG G Watch R έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη φετινή IFA, στο Βερολίνο τον Σεπτέμβριο και είναι το πρώτο wearable με κυκλική οθόνη Plastic OLED. “Η 1,3 ιντσών κυκλική οθόνη χρησιμοποιεί κάθε πίξελ, προσφέροντας εικόνες με εκπληκτική ζωντάνια στα χρώματα και ακρίβεια στη θέαση από οποιαδήποτε γωνία, ακόμα και κάτω από συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας”, υποστηρίζει η LG.

Το νέο G Watch R είναι πλαισιωμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο και αλουμίνιο και είναι εξοπλισμένο με μπαταρία ισχύος 410 mAh. Oπως και ο προκάτοχός του, το G Watch, το νέο G Watch R έχει επεξεργαστή της Qualcomm (Snapdragon 400 στο 1,2GHz), με ROM 4 Gb και 512 Mb RAM.  Χάρη στον βαθμό στεγανότητας ΙΡ67, το G Watch R είναι απόλυτα προστατευμένο από τη σκόνη και ανθεκτικό στο νερό έως και 30 λεπτά σε βάθος ενός μέτρου. 

Με έξι διαφορετικές επιλογές για την εμφάνιση της επιφάνειάς του, το G Watch R διαθέτει επιπλέον βελτιωμένη λειτουργία για εξοικονόμηση ενέργειας όταν είναι σε ambient mode.

Η αναβάθμιση στο λειτουργικό Android Wear προσθέτει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά και εφαρμογές στο G Watch R, όπως η λειτουργία offline music playback, καθώς οι αναβαθμίσεις πραγματοποιούνται απρόσκοπτα μέσω του smartphone με την άδεια του κατόχου.
Κλείσιμο

Τέλος, σχεδιασμένο με την προοπτική να μπορεί να προσαρμοστεί στον κάθε χρήστη, είναι συμβατό με οποιοδήποτε λουρί ρολογιού πλάτους 22 χιλιοστών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης