Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για τα νέα iPhones

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για τα νέα iPhones

Οι τιμές ξεκινούν από τα 739 ευρώ για το iPhone 6 των 16 Gb και τα 859 ευρώ για το 6 Plus

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για τα νέα iPhones
Μια εβδομάδα πριν από την άφιξη τους στην ελληνική αγορά, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, Cosmote, Wind, Public, iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο και Media Markt δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προπαραγγείλουν τα νέα iPhones.

Στα e-shops έχουν ανοίξει οι σελίδες με τις τιμές των συσκευών, που ξεκινούν από τα 739 ευρώ για το iPhone 6 των 16 Gb και τα 859 ευρώ για το 6 Plus. H Cosmote διευκρινίζει ότι οι συσκευές θα είναι δυνατό να αποσταλούν στους ενδιαφερόμενους από τις 31 Οκτωβρίου, επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος στην Ελλάδα.

Τη διάθεση των νέων iPhones από τα καταστήματά τους στις 31 Οκτωβρίου έχουν επίσης προαναγγείλει η Vodafone, η Γερμανός, η Ηλεκτρονική, η iSystem και η Document.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Apple, για το προηγούμενο και τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, στο οποίο περιλαμβάνεται το διάστημα λανσαρίσματος των νέων iPhones, οι πωλήσεις των best seller συσκευών της έφτασαν τα 39,3 εκατομμύρια κομμάτια, ξεπερνώντας τις προβλέψεις των οικονομικών αναλυτών.

Επιπλέον στο ίδιο τρίμηνο πουλήθηκαν 12,3 εκατομμύρια iPads και 5,5 εκατομμύρια υπολογιστές Mac -σημειώνεται ότι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες και στη χώρα μας οι πωλήσεις Macs σημειώνουν μεγάλη άνοδο τους τελευταίους μήνες.

Στο ίδιο διάστημα πέρσι, είχαν πουληθεί σε όλο τον κόσμο 33,8 εκατ. iPhones, 14.08 εκατ. iPads, 4.57 εκατ. Macs.

Το iPhone είναι σταθερά η μεγαλύτερη πηγή εσόδων για την Apple. Το προηγούμενο τρίμηνο τα έσοδα από τις πωλήσεις iPhones έφτασαν τα 23,7 δισ. δολάρια, από 19,5 δισ. το ίδιο διάστημα πέρσι και εκτιμάται ότι μπορεί να αγγίξουν τα 35 δισ. δολάρια κατά τη διάρκεια του τρέχοντος “εορταστικού” τριμήνου.

Συγκριτικά στο τρίμηνο τα έσοδα από τις πωλήσεις iPads παγκοσμίως ανήλθαν σε 5,4 δισ. και από τους Macs σε 6,6 δισ. δολάρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης