Περισσότερα tablets με Intel επεξεργαστές και Windows 8.1

Περισσότερα tablets με Intel επεξεργαστές και Windows 8.1

Μαζί με τα νέα Vero παρέχεται δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, όπως και 1Tb χώρος αποθήκευσης μέσω cloud στο One Drive της Microsoft

Περισσότερα tablets με Intel επεξεργαστές και Windows 8.1
Η Oktabit διευρύνει την διάθεση των Vero Tablets και παρουσιάζει στην ελληνική αγορά δύο νέες προτάσεις  στις 10,1 και 8 ίντσες με Intel επεξεργαστές και Windows. 

Το Vero Tablet W10i με διάσταση οθόνης στις 10,1 ίντσες (IPS πάνελ, ανάλυσης 1280x800p), ενσωματώνει το νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735F με συχνότητα λειτουργίας μέχρι τα 1,83 GHz. Διαθέτει 2 Gb μνήμη RAM και 32 Gb αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα Micro SD.

To W10i υποστηρίζει συνδέσεις Bluetooth και Wi-Fi, καθώς και Wireless Display για ασύρματη προβολή σε τηλεοράσεις και άλλες μεγαλύτερες οθόνες. Διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 7.000 mAh.

Κλείσιμο
To Vero Tablet W8i, με 8ιντση οθόνη (επίσης IPS πάνελ, ανάλυσης 1280x800p), ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735E με συχνότητα λειτουργίας μέχρι τα 1,83 GHz,  μνήμη RAM 1 Gb, αποθηκευτικό χώρο 16Gb και μπαταρία 4.300mAh.

Μαζί με τα νέα Vero tablets παρέχεται δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με τις εφαρμογές γραφείου,  Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access και Publisher.
 Επιπλέον, παρέχονται δωρεάν 1 Tb χώρος αποθήκευσης μέσω cloud στο One Drive της Microsoft, για αποθήκευση-συγχρονισμό εγγράφων και άλλων δεδομένων, καθώς και  60 λεπτά το μήνα δωρεάν για κλήσεις μέσω Skype σε σταθερά τηλέφωνα σε 60 χώρες.

Και τα δυο καλύπτονται από ετήσια εγγύηση και η ενδεικτική μέση τιμή λιανικής ανέρχεται στα 139 ευρώ για το Vero Tablet W8i και στα 239 Ευρώ για το W10i.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης