Χάκερ «χτύπησαν» το Snapchat - Διέρρευσαν 100.000 βίντεο και φωτογραφίες!

Χάκερ «χτύπησαν» το Snapchat - Διέρρευσαν 100.000 βίντεο και φωτογραφίες!

Ηυπόθεση φαίνεται να συνδέεται με το σκάνδαλο της διαρροής των γυμνών φωτογραφιών των χολιγουντιανών celebrities

Χάκερ «χτύπησαν» το Snapchat - Διέρρευσαν 100.000 βίντεο και φωτογραφίες!
Ένα μεγάλο πλήγμα δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες η δημοφιλής υπηρεσία messaging Snapchat, αφού έπειτα από «χτύπημα» χάκερ, διέρρευσαν στο Διαδίκτυο περισσότερες από 100.000 φωτογραφίες και βίντεο οι οποίες είχαν σταλεί μεταξύ των χρηστών του!

Η νέα αυτή υπόθεση φαίνεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να συνδέεται με το σκάνδαλο της διαρροής των γυμνών φωτογραφιών των χολιγουντιανών celebrities, ενώ όπως έγινε γνωστό οι χάκερ συνέλεγαν το υλικό από την υπηρεσία εδώ και πολλά χρόνια!

Όλα ξεκίνησαν, πάντως, την περασμένη εβδομάδα όταν ένας ανώνυμος χρήστης της ιστοσελίδας  4chan -στην οποία αναρτήθηκαν πρώτα και οι γυμνές εικόνες των διάσημων ηθοποιών- ισχυρίστηκε ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφίες από το Snapchat, το οποίο  επιτρέπει να μοιράζονται οι χρήστες του βίντεο και φωτογραφίες που «εξαφανίζονται» μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Κλείσιμο
Μάλιστα, οι χάκερ ανέφεραν ότι στο υλικό που «έκλεψαν» βρίσκονται και πολλές στις φωτογραφίες που σχετίζονται με την παιδική πορνογραφία, σχολιάζοντας παράλληλα, το γεγονός ότι οι χρήστες της υπηρεσίας είναι μεταξύ 13 και 17 ετων.

Το υλικό «ανέβηκε» στο Διαδίκτυο συνοδευόμενο από download link την προηγούμενη εβδομάδα και γρήγορα «κατέβηκε». Ωστόσο, οι χάκερ απειλούν με δημοσίευση ακόμη περισσότερων  φωτογραφιών, οι οποίες, μάλιστα αφορούν σε περίπου 200.000 εφήβους!

Σημειώνεται ότι για την ώρα το Snapchat αρνείται ότι οι σέρβερ του έχουν δεχθεί κάποιο πλήγμα...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης