Γνωρίστε καλύτερα τον Bill Gates

Γνωρίστε καλύτερα τον Bill Gates

Το συγκεκριμένο άρθρο θα αποκαλύψει 11 στοιχεία για την ζωή του διάσημου ιδρυτή της Microsoft  που ίσως δεν γνωρίζατε έως τώρα

Γνωρίστε καλύτερα τον Bill Gates
Οτιδήποτε αφορά στον Bill Gates, έναν από τους πιο πλούσιους και πετυχημένους ανθρώπους στον  κόσμο, κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον μας.

Το συγκεκριμένο άρθρο θα αποκαλύψει 11 στοιχεία για την ζωή του διάσημου ιδρυτή της Microsoft  που ίσως δεν γνωρίζατε έως τώρα.

Κάνει συλλογή από αυτοκίνητα Porsche

O Μπιλ Γκέιτς μετακινείται καθημερινά και εναλλάξ με κάποια από τις Porsche 911 Carrera, Porsche 930 και Porsche 959 Coupe του αν και το 2008 η αδυναμία του ήταν ένα Ford Focus.
Πριν 20 χρόνια περίπου το μοντέλο της Porsche 959 είχε απαγορευτεί να κυκλοφορεί στις ΗΠΑ γιατί δεν τηρούσε κάποιες προδιαγραφές ασφαλείας στα crashtest και το αυτοκίνητο που μόλις είχε αγοράσει ο Bill Gates δεν μετακινούνταν για μια δεκαετία και βρισκόταν στο λιμάνι του Σιάτλ.
«Δεν κατάφερα να το οδηγήσω μέχρι το 1999, όταν ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον ψήφισε ένα νόμο για την εξαίρεση ορισμένων συλλεκτικών αυτοκίνητων από τους κανονισμούς ασφαλείας»
Κλείσιμο

Στην καριέρα του έκανε πολλά λάθη

Ενώ είναι γνωστός για την επιχειρηματική του ιδιοφυΐα, ο Bill Gates έχει στο ιστορικό του αρκετές τολμηρές προβλέψεις που απέτυχαν παταγωδώς.
Μια από από αυτές ήταν όταν υποστήριζε ότι “οι χρήστες PC δεν χρειάζονται περισσότερα από 640 kb μνήμης RAM”– αν και ο ίδιος αρνείται  ότι το είπε – φυσικά.
Το 2004, ο Γκέιτς διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι “όλα τα email θα απαλλαχθούν από την αρρώστια των «spam» από το 2006 και μετά!”

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης