Φρενίτιδα για το iPhone6: Στη Νέα Υόρκη η ουρά ξεπέρασε τα 20 τετράγωνα

Φρενίτιδα για το iPhone6: Στη Νέα Υόρκη η ουρά ξεπέρασε τα 20 τετράγωνα

Ουρές εκατοντάδων ανθρώπων και στο Παρίσι, το Λονδίνο, τον Χονγκ Κονγκ και το Σίδνεϋ

Φρενίτιδα για το iPhone6: Στη Νέα Υόρκη η ουρά ξεπέρασε τα 20 τετράγωνα
Χαμός έγινε στις οχτώ χώρες στις οποίες ξεκίνησε η διάθεση του iPhone6 της Apple με μεγάλες ουρές να σχηματίζονται σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας στην Αυστραλιά, το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Το ρεκόρ, όμως, φαίνεται να ανήκει στη Νέα Υόρκη όπου σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του ABC Rebecca Jarvis η ουρά κάποια στιγμή εκτεινόταν σε περισσότερα από 20 οικοδομικά τετράγωνα.

Κλείσιμο


 Για να ελέγξει την κατάσταση η αστυνομία υποχρεώθηκε να τοποθετήσει κιγκλιδώματα ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος δεν σταματούσε να ζητωκραυγάζει τα τελευταία 15 λεπτά πριν ανοίξουν οι πόρτες του καταστήματος.



Στο Παρίσι η ουρά «αγκάλιαζε» το κτίριο της όπερας με εκατοντάδες ανθρώπους να στέκουν στην ουρά για να αποκτήσουν πρώτοι το νέο κινητό τηλέφωνο.



Σε 1.000 υπολογίζονται όσοι βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από το κατάστημα της Apple στο Λονδίνο με ορισμένους να χρησιμοποιούν κομμάτια από χαρτόνι για να προστατευθούν από τα βρεγμένα πεζοδρόμια.

Παρόμοια εικόνα και στο Σίδνεϋ με τους Αυστραλούς να καταλαμβάνουν κάθε ελεύθερο χώρο σε τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα με όσους βρίσκονταν στη μέση της ουράς να δηλώνουν ότι στέκονταν όρθιοι έως και για 11 ώρες για να κρατήσουν στα χέρια τους από τους πρώτους το iPhone6 ή το iPhone6 Plus.



Στο Χονγκ Κονγκ πάλι ταξίδεψαν μέχρι και Κινέζοι από τα ενδότερα της χώρας καθώς η Apple δεν έχει ανακοινώσει πότε τα δύο νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην Κίνα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης