Apple: Διαθέσιμη η αναβάθμιση στο iOS 8

Apple: Διαθέσιμη η αναβάθμιση στο iOS 8

Το νέο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της Apple ενσωματώνει σημαντικές αλλαγές, νέες λειτουργίες και εφαρμογές

Apple: Διαθέσιμη η αναβάθμιση στο iOS 8
Ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης του λειτουργικό συστήματος των φορητών συσκευών της Apple. Oπως είχε ανακοινωθεί παράλληλα με την παρουσίαση των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, το νέο iOS 8 είναι από σήμερα (17/9) διαθέσιμο για download, ενσωματώνοντας σημαντικές αλλαγές, νέες λειτουργίες και εφαρμογές.

Ο όγκος των δεδομένων που απαιτείται να κατέβουν διαφέρει από συσκευή σε συσκευή, αγγίζοντας ή ξεπερνώντας στις περισσότερες περιπτώσεις το 1 Gb. Για over-the-air εγκατάσταση είναι απαραίτητα περίπου 5 Gb ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, κάτι που θα δυσκολέψει όσους έχουν 16αρια iPhones ή iPads. Οπως αναφέρεται στο ενημερωτικό μήνυμα “η παρούσα ενημέρωση είναι η μεγαλύτερη έκδοση από την κυκλοφορία (σ.σ. έναρξη λειτουργίας) του App Store”.  Πάντως, η αναβάθμιση μέσω iTunes, συνδέοντας τη συσκευή με υπολογιστή, δεν απαιτεί τόσα Gbs ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου.

Τις πρώτες ώρες παρατηρούνται ως συνήθως δυσκολίες στη σύνδεση με τους servers της Apple, οπότε όσοι αδημονούν να εγκαταστήσουν το iOS 8 στη συσκευή τους θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή. 

Κλείσιμο
Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για τα iPhone 4s, 5, 5c και 5s, iPod Touch 5th gen, iPad 2, Retina και Air, iPad mini και iPad mini Retina.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης