H εφαρμογή της Apple που κοστίζει μόλις… 999.99 δολάρια

H εφαρμογή της Apple που κοστίζει μόλις… 999.99 δολάρια

Το Vizzywig 4K είναι ένα πρόγραμμα με καθαρά επαγγελματικό προσανατολισμό, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να μαγνητοσκοπεί, να κάνει edit και να διανέμει αρχεία video με ποιότητα 4K

H εφαρμογή της Apple που κοστίζει μόλις… 999.99 δολάρια
Οι περισσότερες εφαρμογές στα on-line stores της Google, της Apple και της Microsoft, που μπορούν οι χρήστες να «κατεβάσουν» συνήθως στοιχίζουν ένα μικρό ποσό. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και για την εφαρμογή Vizzywig 4K, η οποία πρόσφατα εγκρίθηκε από την Apple και αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της, καθώς θα στοιχίζει 999.99 δολάρια!

Συγκεκριμένα, υπάρχουν παρά πολλά applications που κοστίζουν περίπου 2-3 ευρώ, με τα πιο ακριβά να φτάνουν τα 13 με 14 ευρώ. Ωστόσο, η εφαρμογή αυτή ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Το Vizzywig 4K είναι ένα πρόγραμμα με καθαρά επαγγελματικό προσανατολισμό, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να μαγνητοσκοπεί, να κάνει edit και να διανέμει αρχεία video με ποιότητα 4K. Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη μόνο για τα 32GB και 64GB iPhone 5S, τα οποία «τρέχουν» το iOS 7.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης