Οικονομικά προσιτό LTE smartphone από την HTC

Οικονομικά προσιτό LTE smartphone από την HTC

«Η απόκτηση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας δεν θα πρέπει να αποτελεί προνόμιο όσων διαθέτουν οικονομική άνεση», υποστήριξε ο CEO της ταϊβανέζικης εταιρείας, Πίτερ Τσου

Οικονομικά προσιτό LTE smartphone από την HTC
Η HTC παρουσίασε το Desire 510, το οικονομικότερο έως σήμερα smartphone της με υποστήριξη στην τεχνολογία LTE, δηλαδή τη σύνδεση στα 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

«Ο κόσμος της κινητής τηλεφωνίας συζητά για την απήχηση της τεχνολογίας 4G εδώ και πολύ καιρό, ξεχνώντας ίσως ότι μόνο ένας μικρός αριθμός επιλεγμένων συσκευών υψηλών απαιτήσεων αξιοποιούν πραγματικά την τεχνολογία αυτή», τόνισε ο Πίτερ Τσου, διευθύνων σύμβουλος της HTC. «Η απόκτηση της πιο πρόσφατης και πιο εξελιγμένης τεχνολογίας δεν θα πρέπει να αποτελεί προνόμιο όσων διαθέτουν οικονομική άνεση. Ο σύγχρονος κόσμος απαιτεί ολοένα και περισσότερο από τα smartphones να λειτουργούν και σαν κινητές εστίες ψυχαγωγίας, άρα να είναι πλήρως εφοδιασμένα με ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα και μουσικά άλμπουμ της πιο πρόσφατης παραγωγής, αξιοποιώντας στο έπακρο τις διαθέσιμες υψηλές δικτυακές ταχύτητες. Το HTC Desire 510 ανταποκρίνεται με το παραπάνω στις απαιτήσεις αυτές και αποτελεί την τέλεια κινητή συσκευή πολυμέσων».

Το οικονομικά προσιτό Desire 510 ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 της Qualcomm, χρονισμένο στα 1,2 GHz, οθόνη 4,7 ιντσών FWVGA, 8 Gb αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκταση μέσω καρτών microSD, οπίσθια κάμερα 5 Mpixels και “τρέχει” το Android στην πιο πρόσφατη έκδοσή του (4.4). Το κέλυφος του είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό υλικό.

Κλείσιμο
Επίσης, διαθέτει τη λειτουργία BlinkFeed της HTC, η οποία συγκεντρώνει όλα τα τελευταία νέα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία συμμετέχει ο κάτοχός του, αλλά και τις δημοφιλέστερες ροές RSS, προβάλλοντάς τα άμεσα στην αρχική οθόνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης