Smartwatch με στρογγυλή οθόνη από την LG

Smartwatch με στρογγυλή οθόνη από την LG

Τo νέο Android «wearable» είναι το πρώτο με κυκλικό P-OLED πάνελ αφής

Smartwatch με στρογγυλή οθόνη από την LG
Ωθούμενοι από το γεγονός ότι ο μεγάλος όγκος των ρολογιών που πωλούνται σε όλο τον κόσμο έχουν κυκλικό σχήμα, οι κατασκευαστές στρέφονται στη δημιουργία smartwatches με στρογγυλές οθόνες, ξεπερνώντας περιορισμούς που έχουν να κάνουν με τη γεωμετρία του πάνελ.

Έτσι, μετά την κυκλοφορία του G Watch, μίας από τις πρώτες wearable συσκευές της με λειτουργικό Android Wear, η LG θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα στην IFA, στο Βερολίνο, το G Watch R. Πρόκειται για μια από τις πρώτες wearable συσκευές που φοριέται στον καρπό όπως ένα ρολόι και διαθέτει κυκλική οθόνη Plastic OLED, αξιοποιώντας το σύνολο της επιφάνειας της. Η P-OLED οθόνη αφής προσφέρει μια γκάμα επιλογών εμφάνισης, προσβάσιμες στο χρήστη με το άγγιγμά της.

Κλείσιμο


Η 1,3 ιντσών κυκλική P-OLED οθόνη είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του νέου G Watch R, με την LG να υπόσχεται «τις πιο καθαρές εικόνες ακόμα και κάτω από συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας ή από πλάγια γωνία θέασης». Το G Watch R διαθέτει μνήμη 4 Gb, 512 Mb RAM, μπαταρία ισχύος 410mAh και επεξεργαστή Snapdragon 400 στo 1,2 GHz. Η νέα συσκευή με λειτουργικό Android Wear μπορεί να τρέξει όλες τις διαθέσιμες συμβατές εφαρμογές του Google Play Store και χάρη στην πιστοποίηση στεγανότητας ΙΡ67, το LG G Watch R είναι ανθεκτικό στο νερό.

Το λειτουργικό Android Wear θεωρητικά παρέχει απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες την κατάλληλη στιγμή, καθώς υποστηρίζει και αναγνώριση φωνής. Η σουίτα εφαρμογών της LG για την υγεία και τη φυσική κατάσταση επιτρέπει επιπλέον στους χρήστες να παρακολουθούν τους χτύπους της καρδιάς τους, με την υποστήριξη ενσωματωμένου αισθητήρα (photoplethysmograpgy -PPG). Τέλος, οι «έξυπνες» ειδοποιήσεις παρέχουν στους χρήστες υπενθυμίσεις για αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα, επερχόμενες συναντήσεις, γεγονότα και τοπικές προβλέψεις για τον καιρό, καθώς είναι συμβατό με smartphones που διαθέτουν το Android στην έκδοση 4.3 και μετά.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης