Γιατί το iPhone 6 θα αλλάξει το «παιχνίδι» των smartphones

Γιατί το iPhone 6 θα αλλάξει το «παιχνίδι» των smartphones

Οι μεγαλύτερες οθόνες είναι μια ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή για την σχεδιαστική γραμμή του iPhone, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ασία

Γιατί το iPhone 6 θα αλλάξει το «παιχνίδι» των smartphones
Το νέο ανανεωμένο iPhone 6 είναι πιθανό να εγκαινιάσει μια καινούργια εποχή για την Apple αυτό το φθινόπωρο, δίνοντας στον γίγαντα της τεχνολογίας την ώθηση που του χρειάζεται.

«Θα είναι ένα παιχνίδι αλλαγής, δεδομένου ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη αλλαγή σχεδιασμού που έχει γίνει εδώ και χρόνια», δήλωσε ο τεχνικός εκδότης της Mashable, Pete Pachal.

Οι μεγαλύτερες οθόνες είναι μια ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή για την σχεδιαστική γραμμή του iPhone, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ασία, όπου υπάρχει μια ισχυρή αγορά για τα λεγόμενα «phablets» (από το phone και το tablet).

Κλείσιμο
Ta Phablets είναι απίστευτα δημοφιλή στην Ασία, όπου οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν ως τηλέφωνα και τάμπλετς. Τώρα, η Apple θα κάνει μια δυνατή προσφορά για αυτές τις αγορές, καθώς και τα iPads έχουν δείξει ότι το iOS δουλεύει αποτελεσματικότατα σε μεγαλύτερα μεγέθη," δήλωσε ο Pachal.

Ακόμα, ο Pachal διαλύει τις ανησυχίες που θέλουν τις μεγαλύτερες οθόνες να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της μπαταρίας των νέων iPhones.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης