Δείτε πώς θα μοιάζει το νέο iPhone 6

Δείτε πώς θα μοιάζει το νέο iPhone 6

Αν και δεν είναι απολύτως βέβαιο πως η Apple δεν θα μας εκπλήξει για ακόμα μια φορά, το πιθανότερο είναι πως το νέο iPhone θα είναι όπως αυτό της φωτογραφίας

Δείτε πώς θα μοιάζει το νέο iPhone 6
Το σήριαλ με το πως θα είναι το iPhone 6 συνεχίζεται καθώς τις τελευταίες εβδομάδες διαρρέουν συνεχώς φωτογραφίες από τα δήθεν εξαρτήματα του πολυαναμενόμενου κινητού. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που τα εξαρτήματα αυτά συναρμολογούνται και συνθέτουν το νέο smartphone της Apple.

Όπως αναφέρει το BusinessInsider, η εταιρεία που μετατρέπει με πολυτελή τρόπο iPhones, η Feld & Volk δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της σελίδα, εικόνες στις οποίες ισχυρίζεται πως απεικονίζουν τη μορφή που θα έχει η νέα συσκευή της Apple, που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο.

Το BusinessInsider αναφέρει πως αν όντως είναι αυθεντικές οι φωτογραφίες, τότε αυτή είναι ίσως η πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της μορφής που θα έχει το iPhone 6 και δεν μοιάζει με άλλες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες. Σε αυτές τις εικόνες το iPhone 6 μοιάζει πολύ με το iPad Air.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης