Ο Τομ Χανκς μεταμορφώνει το iPad σε... γραφομηχανή με μια εφαρμογή

Ο Τομ Χανκς μεταμορφώνει το iPad σε... γραφομηχανή με μια εφαρμογή

Oνομάζεται «Hanx Writer» και κάνει τα πλήκτρα αφής να ακούγονται όπως της γραφομηχανής

Ο Τομ Χανκς μεταμορφώνει το iPad σε... γραφομηχανή με μια εφαρμογή
Είναι πολύ οι λάτρεις της γραφομηχανής που χάρηκαν όταν έγινε γνωστό ότι ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν η αφορμή για να βγάλει η Apple ειδική εφαρμογή που κάνει τα πλήκτρα αφής του iPad να ακούνται όπως εκείνης. 

Το Hanx Writer, όπως ονομάστηκε προς τιμήν του Τομ Χανκς δίνει στον χρήστη την αίσθηση ότι γράφει σε γραφομηχανή, και την αγάπησαν τόσοι πολλοί, ώστε να φτάσει στο νούμερο 1 του Apple Store, λίγες μέρες αφότου εγκαινιάστηκε και μάλιστα σε ειδική εκδήλωση όπου ο Τομ Χανκς συμμετείχε από το σπίτι του στην Αντίπαρο. 

Ο ηθοποιός λατρεύει τις γραφομηχανές και την νέα τεχνολογία και αποφάσισε να συνδυάσει τις δύο μεγάλες του αγάπες, σε μία εφαρμογή για iPad.

Κλείσιμο
Ο Χανκς έχει δηλώσει ότι τον ενέπνευσε η γοητευτική εμπειρία του να γράφει σε γραφομηχανή, τα κλικ και το χαρακτηριστικό «ντινγκ» που κάνει η γραφομηχανή όταν φτάνει στο τέλος της γραμμής. 

Το app έγινε ανάρπαστο και ο ίδιος ο Τομ Χανκς παραδέχθηκε σε μήνυμά του στο Twitter ότι ο ήχος που κάνει η γραφομηχανή, το «μπανγκ-μπανγκ, κλακ κλακ κλακ, πουκαπουκαπουκαπουκα» -όπως είπε ο ίδιος- είναι σαν μουσική στα αυτιά κάποιων.

Η εφαρμογή διατίθεται σε τρεις εκδοχές, έχει βαθμολογία 4,5 και πολλοί χρήστες βρίσκουν ικανοποιητική την εμπειρία του να γράφουν σε κάτι που τους φέρνει στο νου γραφομηχανή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης