Διακοπές με το protothema.gr: Εύκολα και γρήγορα με tablet ή κινητό

Διακοπές με το protothema.gr: Εύκολα και γρήγορα με tablet ή κινητό

- Η τεχνολογική καινοτομία του responsive design που εφαρμόζουμε επιτρέπει την προσαρμογή όλου του περιεχόμενου σε οποιαδήποτε συσκευή
- Πιστός σύντροφος ενημέρωσης όλο το καλοκαίρι, όπου και άν βρίσκεστε.

Διακοπές με το protothema.gr: Εύκολα και γρήγορα με tablet ή κινητό
Ένα χρόνο συμπληρώνει στον «αέρα» του διαδικτύου το νέο αναβαθμισμένο site του protothema.gr. Με τις αλλαγές προσπάθησαμε να ανταποκριθούμε στις δικές σας ανάγκες όσον αφορά το περιέχομενο, την αισθητική και την λειτουργικότητα χρήσης.

Με την δική σας βοήθεια και τις παρατηρήσεις βελτιώσαμε ορισμένα σημεία και επιλύσαμε πολλά προβλήματα. Αν κρίνουμε απο την σταθερή ανοδική πορεία των δεικτών επισκεψιμότητας (μοναδικοί επισκέπτες, συχνότητα επισκέψεων και σελιδοπροβολές) η προσπάθεια αναβάθμισης κέρδισε ένα καλό βαθμό απο όλους εσάς που επιλέγετε το
protothema.gr για την ενημερωσή σας.

Κλείσιμο
Ωστόσο τους καλοκαιρινούς  μήνες και εδικά τώρα στην καρδιά των διακοπών, το πρόβλημα είναι ότι βρισκόμαστε μακριά από το PC ή το laptop, από το γραφείο ή το σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την ενημερωσή για «όσα γίνονται εκεί έξω».  Η βασική καινοτομία  στο καινούριο protothema.gr  είναι η καλύτερη  αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών  δυνατοτήτων, προσφέροντας σελίδες που προσαρμόζονται αυτόματα  στην οθόνη του επισκέπτη - responsive web design (RWD).

Πάρτε μαζί σας το protothema.gr  με tablet ή κινητό τηλέφωνο όπου κι αν πάτε για τις διακοπές. Εμείς είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε κάθε λεπτό για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο με ταχύτητα, αξιοπιστία και πληρότητα.            
 

Το protothema.gr κυκλοφορεί αναβαθμισμένο σε iPhone, iPad, android και windows phone.


Τα application του protothema.gr ανανεώθηκαν, εμπλουτίστηκαν και έγιναν ακόμη πιο γρήγορα και εύχρηστα, για να είστε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

iPhone: Η εφαρμογή του protothema.gr διατίθεται δωρεάν και καλύπτει όλες τις ανάγκες σου για ενημέρωση από iOS συσκευή.

Κατεβάστε εδώ την εφαρμοφή για iphone


ipad: Μια μοναδική εμπειρία σας περιμένει!  Όλη η εφημερίδα και τα ένθετά της στη διάθεσή σας, όχι μόνο απλώς για να διαβάσετε τις εξελίξεις αλλά για να τις ζήσετε!

Κατεβάστε εδώ την εφαρμοφή για ipad


Android: Άμεση και δωρεάν ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και τα τελευταία γεγονότα μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη για Android εφαρμογή του protothema.gr.

Κατεβάστε εδώ την εφαρμοφή για Android


Windows phone: Μέσω του Windows phone app του protothema.gr μπορείς να έχεις γρήγορη και ολοκληρωμένη ενημέρωση όπου κι αν βρίσκεσαι.

Κατεβάστε εδώ την εφαρμοφή για Windows phone


Καλές διακοπές.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης