Το πρώτο οκταπύρηνο smartphone στην ελληνική αγορά

Το πρώτο οκταπύρηνο smartphone στην ελληνική αγορά

Διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών, διπλή υποδοχή για κάρτες SIM, μπαταρία υψηλής χωρητικότητας και κάμερα με αισθητήρα 5 Mpixels στην πρόσοψη για καλύτερες selfies

Το πρώτο οκταπύρηνο smartphone στην ελληνική αγορά
Το πρώτο οκταπύρηνο smartphone (ή phablet) φέρνει στην ελληνική αγορά η Huawei σε αποκλειστική συνεργασία με τη Wind. To Ascend G750 βασίζεται σε οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek στο 1,7 GHz, υποστηρίζεται από 2 GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου κατά 32 GB μέσω κάρτας microSD.

Διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS, ανάλυσης 720p και διπλή υποδοχή για κάρτες SIM, με τη δεύτερη να λειτουργεί μόνο για σύνδεση δεδομένων και όχι φωνής.

Στην πρόσοψη έχει κάμερα με αισθητήρα 5 Mpixels για καλύτερες selfies. Η κύρια κάμερα ενσωματώνει αισθητήρα 13 Mpixels, διαθέτει LED flash και μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυσης μέχρι 1080p.

Κλείσιμο
Διαθέτει πιστοποίηση ήχου DTS, συνδέεται σε 3G δίκτυα αλλά όχι και σε 4G LTE. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000 mAh και έρχεται με εγκατεστημένο το Android στην έκδοση 4.2 (Jelly Bean), προσαρμοσμένο στο περιβάλλον χρήσης της Huawei, Emotion UI. Η τιμή του Ascend G750, χωρίς τυχόν επιδότηση συμβολαίου, είναι 299 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης