Συνεργασία Wind και PayPal στην online ανανέωση χρόνου ομιλίας

Συνεργασία Wind και PayPal στην online ανανέωση χρόνου ομιλίας

Ταχύτερος και πιο άνετος τρόπος να προσθέτεις χρόνο ομιλίας στο κινητό σου τηλέφωνο μόνο με μερικά κλικ, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό PayPal 

Το Μαρόκο αναστέλλει τις δραστηριότητες του αλ Τζαζίρα
Συνεργασία Wind και PayPal στην online ανανέωση χρόνου ομιλίας
Oλοι οι συνδρομητές της Wind F2G και Q μπορούν πλέον να ανανεώσουν τις προπληρωμένες συνδρομές και μέσω PayPal –online ή μέσω των mobile εφαρμογών των πακέτων F2G και Q. Οι πελάτες καρτοκινητής της Wind έχουν τη δυνατότητα ταχύτατης και ασφαλούς ανανέωσης χρόνου ομιλίας με ελάχιστα κλικ, χωρίς να υποχρεούνται να πληκτρολογήσουν τον αριθμό της κάρτας τους και αποφεύγοντας έτσι την κοινοποίηση προσωπικών οικονομικών στοιχείων.

Οπως ανακοινώθηκε, οι δυο εταιρείας σχεδιάζουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους στο άμεσο μέλλον. «Οι πελάτες μας αναμένουν από εμάς ευκολία και διαθεσιμότητα. Χάρη στην PayPal, είμαστε σε θέση να τους παρέχουμε και τα δύο. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι πελάτες της Wind θα εκτιμήσουν και θα απολαύσουν στο έπακρο την έξυπνη αυτή λύση. Πάγια δέσμευσή μας, η κορυφαίων υπηρεσιών που δίνουν αξία στην καθημερινή επικοινωνία», ανέφερε ο Ηρακλής Δούμας, προϊστάμενος ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Wind Ελλάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης