Ξεκλειδώστε το smartphone με μυστικό συνδυασμό χτυπημάτων

Ξεκλειδώστε το smartphone με μυστικό συνδυασμό χτυπημάτων

Το «Knock Code» επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν τη συσκευή χτυπώντας ελαφρά την οθόνη τέσσερις έως οκτώ φορές σε οποιοδήποτε σημείο

Ξεκλειδώστε το smartphone με μυστικό συνδυασμό χτυπημάτων
Η LG παρουσίασε και στην ελληνική αγορά το νέο L70, το μεσαίο smartphone της σειράς L III. Το L70 ακολουθεί τις μίνιμαλ σχεδιαστικές γραμμές της σειράς και ενσωματώνει κάποια προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, προερχόμενα από την premium (G) σειρά συσκευών της κορεατικής εταιρείας.

Το νέο L70, το μεσαίο (μαζί με τα τα L40 και L90) σε μέγεθος smartphone της σειράς L III διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, με ανάλυση 800x480 pixels, 5 MPixels κάμερα και λειτουργικό Android 4.4 KitKat. Ακολουθώντας τα βασικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού της LG, το νέο L70 χαρακτηρίζεται από φιλικό προς το χρήστη layout, μεταλλικό πλαίσιο και θήκη Quick Window, την πρώτη θήκη της LG ειδικά σχεδιασμένη για smartphones μεσαίας κατηγορίας.  

Επιπλέον, το L70 διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1,2GHz, μνήμη RAM 1Gb και αποσπώμενη μπαταρία 2,100mAh. Τέλος, ο πρωτοποριακός τρόπος ενεργοποίησης της οθόνης, το “Knock Code” όπως το ονομάζει η LG, επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν το smartphone τους εισάγοντας έναν προσωπικό συνδυασμό στην οθόνη της συσκευής, χτυπώντας την ελαφρά τέσσερις έως οκτώ φορές σε οποιοδήποτε σημείο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης