Ερχεται και στην Ελλάδα το κυρτό smartphone της LG

Ερχεται και στην Ελλάδα το κυρτό smartphone της LG

Η 6ιντση P-OLED οθόνη του είναι η μεγαλύτερη που κατασκευάστηκε ειδικά για smartphones και η ειδική επίστρωση στο πίσω κάλυμμα κάνει εφικτή την απάλειψη μικρών εκδορών

Ερχεται και στην Ελλάδα το κυρτό smartphone της LG
Tο καινοτόμο G Flex της LG, το πρώτο smartphone που είναι σχεδιασμένο να ακολουθεί την καμπύλη του προσώπου, θα διατεθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, όπως η Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, καθώς και η Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα, το G Flex ήταν διαθέσιμο μόνο στην Ασία (Κορέα, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη), ενώ πριν από μερικές ημέρες, κατά τη διάρκεια του Consumer Electronics Show (CES), ανακοινώθηκε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει και στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

«Η διάθεση του LG G Flex στην Ευρώπη αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μας σε επίπεδο  παγκόσμιας αγοράς για ένα κυρτό smartphone», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications.

Η 6ιντση κυρτή Plastic OLED (P-OLED) οθόνη του είναι η μεγαλύτερη που κατασκευάστηκε ειδικά για smartphones. Επίσης, το G Flex ενσωματώνει την πρώτη κυρτή μπαταρία και είναι το πρώτο τηλέφωνο με ειδική επίστρωση στο πίσω κάλυμμα που κάνει εφικτή την απάλειψη μικρών εκδορών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης