O Douleutaras ξεκίνησε δουλειά!

O Douleutaras ξεκίνησε δουλειά!

Μια ελληνική online πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή ανθρώπους με διάφορες δεξιότητες και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο εργασίας, με οποιονδήποτε ψάχνει τον κατάλληλο επαγγελματία για προσωπικό ή εταιρικό πρότζεκτ δεδομένης χρονικής διάρκειας.

O Douleutaras ξεκίνησε δουλειά!
Ο douleutaras.gr
είναι μια ελληνική online πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή ανθρώπους με διάφορες δεξιότητες και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο εργασίας, με οποιονδήποτε ψάχνει τον κατάλληλο επαγγελματία για προσωπικό ή εταιρικό πρότζεκτ δεδομένης χρονικής διάρκειας. Αν ψάχνεις για ευέλικτη εργασία που να σου προσφέρει είτε ένα βασικό είτε ένα πρόσθετο εισόδημα, ή αναζητάς να προσλάβεις τον κατάλληλο επαγγελματία, το νέο αυτό site δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μπορούν να περιλαμβάνουν εργασίες εξ αποστάσεως, όπως για παράδειγμα web/graphic design, προγραμματισμός, μεταφράσεις ή δημόσιες σχέσεις, καθώς επίσης και εργασίες που απαιτούν φυσική παρουσία, παραδείγματος χάρη ιδάίτερα μαθήματα, τεχνικές εργασίες, personal trainers, ή κηπουρική.

Κλείσιμο
Η διαδικασία είναι απλή: ο υποψήφιος «δουλευταράς» μπορεί να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα ένα προφίλ, να συμπληρώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει, και να στείλει προσφορές σε «εργοδότες» που αναζητούν αντίστοιχες υπηρεσίες. Αντίστοιχα, ο «εργοδότης» συμπληρώνει το προφίλ του, αναρτά περιγραφή του πρότζεκτ και επικοινωνεί με «δουλευταράδες» με τα κατάλληλα προσόντα.

Ο
douleutaras.gr δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων με εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, του design, του marketing και του business development, με σκοπό να εκδημοκρατίσει το χώρο της προσφοράς και της πρόσληψης υπηρεσιών στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε πολίτη να αξιοποιήσει τις ικανότητές του, αλλά και να εντοπίσει άλλους χρήσιμους επαγγελματίες, με ευκολία και διαφάνεια. Ο douleutaras.gr φιλοδοξεί να διευκολύνει την ανάληψη εργασίας χωρίς μεσάζοντες, αξιοποιώντας την πληθώρα ταλέντου αλλά και ζήτησης για ανεξάρτητους επαγγελματίες στη χώρα μας.

Δημιούργησε προφίλ:
http://www.douleutaras.gr/

Επικοινώνησε μαζί μας:
e-mail: marketing@douleutaras.com
τηλέφωνο: 211 1980879

Ακολούθησε τα νέα μας:
facebook
twitter

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης