Οθόνη αφής 10 σημείων στις 23 ίντσες

Οθόνη αφής 10 σημείων στις 23 ίντσες

Η ET83 Touch 10 της LG υπόσχεται την καλύτερη δυνατή εμπειρία για μια σειρά  από εφαρμογές και περιβάλλοντα, όπως αυτό των Windows 8

Οθόνη αφής 10 σημείων στις 23 ίντσες
Η LG παρουσίασε και στην ελληνική αγορά τη νέα οθόνη ET83 Touch 10, με τεχνολογία αφής που προσφέρει έλεγχο με τη χρήση και των δέκα δακτύλων. Το νέο IPS μόνιτορ με διαγώνιο 23 ιντσών προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες, αφού επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί και τα δέκα του δάχτυλα ταυτόχρονα, όπως ακριβώς στην οθόνη ενός smartphone, θέτοντας έτσι νέα δεδομένα σε επαγγελματικές ή εκπαιδευτικές εφαρμογές -και όχι μόνο.

Χάρη στη δυνατότητα αφής σε 10 διαφορετικά σημεία της επιφάνειάς της, η ET83 Touch 10 υπόσχεται την καλύτερη δυνατή εμπειρία για μια σειρά από εφαρμογές και περιβάλλοντα, όπως αυτό των Windows 8. O χρήστης μπορεί πλέον να κάνει όλες τις κλασικές λειτουργίες αφής πιο γρήγορα και φυσικά, καθώς έχει τη δυνατότητα χρήσης του on-screen keyboard και με τα δέκα δάχτυλα σε σχέση με τις συμβατικές οθόνες αφής που επιτρέπουν dragging, scrolling και pinching με δύο δάχτυλα.

Επιπλέον, οι πρωτοπόρες λειτουργίες  της οθόνης είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για μουσική, καθώς ο χρήστης  έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά  με το περιεχόμενο που επεξεργάζεται. Η ET83 Touch 10 υποστηρίζει πολλές και διαφορετικές διαδραστικές εφαρμογές, όπως εικονικό πιάνο, συνθεσάιζερ και έγχορδα.

Κλείσιμο
Η προηγμένη λειτουργία αφής είναι κατάλληλη για τα μικρά  παιδιά, καθώς προσφέρει σύγχρονες  εφαρμογές εκμάθησης με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο και η μεγάλη γωνία θέασης είναι ιδανική για σχολικές αίθουσες και άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Τέλος, η εγκατάσταση της  οθόνης είναι ιδιαίτερα εύκολη και  γρήγορη, καθώς με το προεγκατεστημένο λογισμικό ο χρήστης μπορεί να απολαύσει απευθείας τις καινοτόμες λειτουργίες της οθόνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης