H Microsoft δίνει το Office 365 δωρεάν στις ΜΚΟ

H Microsoft δίνει το Office 365 δωρεάν στις ΜΚΟ

Εργαλεία παραγωγικότητας και συνεργασίας μέσω cloud - Διαθέσιμη σε 41 χώρες, ενώ θα επεκταθεί σε πάνω από 90 χώρες από τον Ιούλιο του 2014

Ηλιακό «τσουνάμι» κατευθύνεται προς τη Γη!
H Microsoft δίνει το Office 365 δωρεάν στις ΜΚΟ
H Microsoft ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση του Office 365 για Μη Κερδοσκοπικούς και Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ) μέσω του προγράμματος δωρεάς του λογισμικού της. H δωρεά είναι σήμερα διαθέσιμη σε 41 χώρες παγκοσμίως, ενώ θα επεκταθεί σε πάνω από 90 χώρες από τον Ιούλιο του 2014. 

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από την TechSoup Global, συνεργάτη στη δωρεά λογισμικού της Microsoft, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί υποστήριξαν ότι τα τέσσερα κορυφαία πλεονεκτήματα του cloud computing είναι η ευκολότερη διαχείριση του IT (79%), η εξοικονόμηση κόστους (62%), η βελτίωση της συνεργασίας (61%) και η ασφάλεια των δεδομένων (54%).

Το Office 365 για Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις παρέχει πρόσβαση στην πάντα ενημερωμένη Office υπηρεσία του cloud της Microsoft, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των οργανισμών αυτών, συμπεριλαμβάνοντας:

Κλείσιμο
Ικανότητα πρόσβασης πληροφορίας σχεδόν από παντού
: Αυξάνει την ικανότητα των οργανισμών να εργάζονται από οπουδήποτε, με πρόσβαση σε αρχεία και έγγραφα χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές του Office, σχεδιασμένες για τη χρήση σε υπολογιστές, smartphones και ταμπλέτες. 

Εύκολη συνεργασία
: Οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί μπορούν εύκολα να εργάζονται από κοινού σε έναν οργανισμό, χρησιμοποιώντας οικείες εφαρμογές του Office με email, κοινόχρηστο ημερολόγιο (ή shared calendar), ανταλλαγή εγγράφων και τηλεδιάσκεψη μέσω βίντεο (ή video conferencing).

Εύκολη εφαρμογή ΙΤ: To Office 365 για Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς περιλαμβάνει εύκολη στη χρήση πρόσβαση στο εργαλείο διαχείρισης και δυνατότητα εγκατάστασης του Office χωρίς να απαιτείται η απεγκατάσταση προηγούμενων εκδόσεων.
 
Αξιοπιστία και Ενημέρωση: Επιτρέπει στους οργανισμούς να δαπανούν λιγότερο χρόνο στη συντήρηση του ΙΤ, ενώ παρέχει πρόσβαση σε πάντα ενημερωμένη τεχνολογία που είναι απλή και εύκολη στη χρήση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης