Η Hellas Direct στο δίκτυο της Endeavor

Η Hellas Direct στο δίκτυο της Endeavor

Ακόμα μια ελληνική εταιρεία επιλέχθηκε και εντάσσεται στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor. Στο 46ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι, επιλέχθηκε η Hellas Direct...

Η Hellas Direct στο δίκτυο της Endeavor
Ακόμα μια ελληνική εταιρεία επιλέχθηκε και εντάσσεται στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor. Στο 46ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι, επιλέχθηκε η Hellas Direct, η οποία εκπροσωπήθηκε από τους συνιδρυτές Αιμίλιο Μάρκου και Αλέξη Πανταζή. Η Hellas Direct είναι ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου, που ιδρύθηκε το 2011 με στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρίες εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Δραστηριοποιείται μόνο μέσω Ιντερνετ και διαθέτει έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών στον ασφαλιστικό τομέα.

Με το ISP, που  πραγματοποιείται πέντε φορές ετησίως, κορυφώνεται μια πολυδιάστατη διαδικασία έρευνας και επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Η αξιολόγηση και επιλογή των εταιρειών γίνεται από διεθνείς επιχειρηματικούς ηγέτες και αφορά στους υποψήφιους επιχειρηματίες από όλες τις χώρες με παρουσία της Endeavor. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από τους mentors και advisors της Endeavor, αποκτούν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές.

Στο συγκεκριμένο ISP επιλέχθηκαν 40 επιχειρηματίες, οι οποίοι εκπροσώπησαν 21 επιχειρήσεις από 10 χώρες, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των επιχειρηματιών του δικτύου της Endeavor σε 766 από 476 εταιρείες σε 14 χώρες.

Κλείσιμο
Η Endeavor βοηθά  επιλεγμένους νέους επιχειρηματίες να ξεπεράσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να αναπτυχθούν. Εντοπίζει νέους επιχειρηματίες που ηγούνται καινοτόμων επιχειρήσεων με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και τους προσφέρει στρατηγικές συμβουλές παγκοσμίου βεληνεκούς, πρόσβαση σε σημαντικά δίκτυα και άλλα εργαλεία που τους οδηγούν στην επιτυχία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης