Η πολυτάραχη ζωή της Άννα Γουίντορ, το διαζύγιο, ο μεγάλος έρωτας και η τρυφερή πλευρά της

Η πολυτάραχη ζωή της Άννα Γουίντορ, το διαζύγιο, ο μεγάλος έρωτας και η τρυφερή πλευρά της

Η σιδηρά κυρία της μόδας δεν είναι τόσο σκληρή και αμείλικτη, λατρεύει τα παιδιά της, λυγίζει σε δύσκολες στιγμές και προσφάτως έγινε γιαγιά

 Η πολυτάραχη ζωή της Άννα Γουίντορ, το διαζύγιο, ο μεγάλος έρωτας και η τρυφερή πλευρά της
Η Άννα Γουίντορ είναι μια γυναίκα που πραγματοποιεί όλα της τα θέλω και φέρνει τα πάντα στα μέτρα της. Από πολύ μικρή κατάλαβε ότι θα ζει για τη μόδα. Για τα παιδικά της χρόνια είναι ελάχιστα πράγαμτα γνωστά όπως και για την προσωπική της ζωή την οποία κρατάει καλά φυλαγμένη. Το 1985 παντρεύτηκε το διάσημο καθηγητή παιδοψυχολογίας David Shaffer, μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Charles και την Bee. Η σχέση τους έμοιαζε να έφερε κοντά δυο διαφορετικούς κόσμους, όμως εκείνος ποτέ δεν μπόρεσε να συντονιστεί με τους κομψούς φίλους της. Για έντεκα χρόνια ο γάμος τους κυλάει με τους δυο παρόντες-απόντες από τη ζωή του άλλου.

Το 1996 σε ένα δείπνο, από εκείνα που ο David απέφευγε, η Wintour γνώρισε τον Τεξανό πολυεκατομμυριούχοShelby Bryan. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος. Από την επομένη τής στέλνει τριαντάφυλλα, μιλάνε στο τηλέφωνο και εκείνη τα βλέπει πια όλα… ροζ ή σχεδόν ροζ. Το γεγονός πως και οι δύο είναι παντρεμένοι αποτελεί μια ασήμαντη λεπτομέρεια για εκείνους!

Κλείσιμο


Τα διαζύγια και από τις δυο πλευρές θα είναι θυελλώδη. Τελικά, το 2004 ο Bryan και η Anna, ελεύθεροι πια από το χθες, παντρεύονται. Το 2013 η καλά προφυλαγμένη από τα ΜΜΕ ιδιωτική ζωή τους αποκτά μια χαραμάδα. Αποκαλύπτεται ένα οικονομικό σκάνδαλο με τον Bryan πρωταγωνιστή: Είναι φοροφυγάς και χρωστάει στην εφορία του Τέξας 1.200.000 δολάρια. Οι εχθροί της απολαμβάνουν χαιρέκακα τα πρωτοσέλιδα απαξίωσης. Σήμερα το power couple κυκλοφορεί ανέμελα σε δεξιώσεις και τουρνουά τένις.

Κόντρα σε όσους πιστεύουν ότι είναι κινούμενο παγόβουνο, η κόρη της και wanna be ηθοποιός Beeπεριγράφει τη μαμά της ως μια γλυκιά γυναίκα ‒πού; πότε; ‒ που, πάνω από όλα, βάζει τους ανθρώπους της. Όσο για το αν είναι «σκληρό αφεντικό», τονίζει: «Η μαμά θέλει να περιτριγυρίζεται από ικανούς και συνεπείς ανθρώπους που δουλεύουν χωρίς να φλυαρούν».



O Ιούνιος του 2014 έδωσε στους κοινούς θνητούς την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν ότι η ζωή της θυμίζει editorial μόδας. Ο γάμος του γιου της τα είχε όλα: Πραγματοποιήθηκε στο παραμυθένιο εξοχικό της Wintour, τραπεζάκια και φαναράκια ξεπηδούσαν μέσα από τον κήπο. Όλοι έμοιαζαν σαν από catwalk ‒ έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία ρήξη μεταξύ των σχεδιαστών και της μητέρας του γαμπρού… Η νύφη επέλεξε Oscar de la Renta, τα παρανυφάκια και η αδελφή του γαμπρού Prada και η Wintour φόρεσε Chanel!



Το Δεκέμβριο του 2016 η Anna μας έδειξε μια άγνωστη πλευρά της, «λύγισε » στην κηδεία της διευθύντριας της ιταλικής Vogue, Franca Sozzani. Οι δυο τους είχαν βίους παράλληλους. Ίσως ήταν η μόνη της φίλη! Τρεις μήνες αργότερα, ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της 29χρονης κόρης της Anna με το γιο της Franca, τον Francesco. Ο γάμος ‒ίσως ο πιο stylish όλων των εποχών‒ αναμένεται τον Ιούνιο του 2018.

To 2017 χάρισε στη Wintour μια μεγάλη χαρά: Ήρθε στον κόσμο η Caroline, το πρώτο της εγγόνι από το γιο της. Είναι πια η πιο σικ γιαγιά του κόσμου (με την ελπίδα ότι δεν θα διαβάσει το σχόλιο περί «γιαγιάς»…).



Στις 6 Οκτωβρίου 2017 ο πλανήτης του Χόλιγουντ και της μόδας σοκάρεται όταν πληροφορείται ότι ο μεγαλοπαραγωγός Weinstein αλλά και ο φωτογράφος-μύθος Mario Testino παρενoχλούσαν σεξουαλικά ηθοποιούς και μοντέλα Η αποκάλυψη του «μυστικού» αναγκάζει τους δυνατούς και ισχυρούς να μιλήσουν δημόσια. Η Wintour σε δύσκολη θέση, αφού και με τους δυο εμπλεκόμενους είχε επαγγελματική σχέση. Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται στους νέους κανόνες ορθής συμπεριφοράς που επιβάλλονται στις φωτογραφίσεις των περιοδικών του ομίλου όπου ανήκει η Vogue (όχι αλκοόλ, όχι ναρκωτικά, όχι ανήλικα μοντέλα). Ταυτόχρονα «παγώνει» τη συνεργασία με τον Τestino.

Σε λίγες μέρες η «βασίλισσα» Anna Wintour σβήνει 30 κεράκια στο θρόνο της και μπορεί η μόδα να είναι ρόδα που γυρίζει αλλά εκείνη είναι σταθερή αξία. Τόσο χρήσιμη και τόσο επικίνδυνη όπως ο κροκιδόλιθος, το πιο επικίνδυνο αλλά και το πιο χρήσιμο ορυκτό του πλανήτη!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης