Τιερί Ρουσέλ-Αλβάρο Νέτο: Οι playboys που «πλήγωσαν» τη δυναστεία Ωνάση

Τιερί Ρουσέλ-Αλβάρο Νέτο: Οι playboys που «πλήγωσαν» τη δυναστεία Ωνάση

Και οι δύο πρώην σύζυγοι της Χριστίνας και της Αθηνάς, αφού τις «κέρδισαν», στη συνέχεια τις απάτησαν...

Τιερί Ρουσέλ-Αλβάρο Νέτο: Οι playboys που «πλήγωσαν» τη δυναστεία Ωνάση
Η Χριστίνα Ωνάση χαμογέλασε δειλά στον γοητευτικό Γάλλο που την πλησίασε και της έπιασε την κουβέντα, εκείνη την βραδιά του 1984. Ήξερε πολύ καλά τη φήμη του Τιερί Ρουσέλ ως καρδιοκατακτητή που «χτύπαγε» πολύ ωραίες γυναίκες, τις οποίες άφηνε μετά από λίγο καιρό.
Ο Γάλλος γόης, γόνος μιας εύπορης οικογένειας που κατείχε την ομώνυμη φαρμακοβιομηχανία, ήξερε πολύ καλά ότι απέναντί του είχε μια από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου.

Σε ενδιαφέρουν τα gossip news; Τα τελευταία νέα στο life style; Τι γίνεται στα παρασκήνια; Συντονίσου από τις 20 Νοεμβρίου στον ΘΕΜΑ 104,6 FM

Κλείσιμο
Γνώριζε επίσης ότι η Χριστίνα δύσκολα θα αντιστεκόταν στην γοητεία του και έτσι συνέχισε να τη φλερτάρει διακριτικά και με την άνεση που χαρακτήριζε τις κινήσεις του.

Ο κύβος ερρίφθη σε εκείνο το πρώτο τετ-α-τετ για την κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, που ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει ένα παιδί και υπέκυψε εύκολα στα γαλάζια μάτια του Τιερί Ρουσέλ.

17 Μαρτίου 1984: Ο γάμος του Τιερί και της Χριστίνας στο Παρίσι


Είκοσι χρόνια αργότερα, η κόρη της Αθηνά, ένα ντροπαλό κορίτσι που μόλις είχε ενηλικιωθεί αντικρίζει στο προπονητικό κέντρο ιππασίας στις Βρυξέλλες, τον γοητευτικό Βραζιλιάνο ιππέα Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Ο τελευταίος δεν φαντάζει, αλλά είναι κάτι σαν «κλώνος» του Ρουσέλ, ένας playboy που μετράει ήδη ένα γάμο και ένα διαζύγιο στην ζωή του και αναζητάει μια γυναίκα με μεγάλη οικογενειακή επιφάνεια, για να λύσει μια για πάντα τα όποια οικονομικά του προβλήματα.

Η Αθηνά φαντάζει ως ο ιδανικός στόχος.

Είναι νέα, αθώα και δεν έχει συνάψει ποτέ μέχρι τότε ούτε μια απλή εφηβική σχέση, αφού μεγαλώνει σε «χρυσό» κλουβί μαζί με τα τρία ετεροθαλή αδέρφια της.


Όλα, παιδιά του Τιερί Ρουσέλ και της Σουηδής ερωμένης του και μετέπειτα συζύγου του Γκάμπι Λάντχαγκε, η οποία υπήρχε στην ζωή του όταν παντρεύτηκε την Χριστίνα. Ως συνήθως, η άμεσα ενδιαφερόμενη -η κόρη του Αρίστου- το έμαθε κατόπιν εορτής, όταν είχε γίνει πλέον η υπερπροστατευτική μητέρα της Αθηνάς.

Η τελευταία γνώριζε από την αρχή ότι ο Ντόντα της -το χαιδευτικό του βραζιλιάνου ιππέα- ήταν χωρισμένος και πατέρας μιας κόρης, από τον γάμο του με την γοητευτική Σιμπέλ Ντόρσα, διάσημο μοντέλο στην χώρα του καφέ.

Αυτό που δεν έμαθε παρά μετά από έντεκα χρόνια γάμου, ήταν η διπλή ζωή του πρώην καλού της, η οποία ξεκίνησε σχεδόν ένα χρόνο μετά τον Δεκέμβρη του 2005, όταν παντρεύτηκε τον πρώτο άντρα που αγάπησε.

Μόνο που από ένα περίεργο όσο και τραγικό παιχνίδι της μοίρας οι τελευταίες γυναίκες της δυναστείας των Ωνάσηδων, έπεσαν πάνω σε δύο άντρες, που είχαν σύμφωνα με τα τόσα που έχουν γραφτεί, την απιστία στο αίμα τους.

Όταν ο Ρουσέλ βρήκε τον δάσκαλό του

Ο Τιερί Ρουσέλ δεν ανησύχησε αρχικά με το ειδύλλιο της κόρης του.

Πιθανόν να φαντάστηκε ότι ο Αλβάρο θα ήταν ένας έρωτας με ημερομηνία λήξης για την Αθηνά και αυτό ήταν, σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, το πρώτο του λάθος.

Όταν η Αθηνά άρχισε να δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει ζητώντας του μεγάλα χρηματικά ποσά, ο Ρουσέλ συγκρούστηκε με τον Βραζιλιάνο, υποθέτοντας ότι η κόρη του θα συνταχθεί στο πλευρό του.

Έκανε λάθος και η σύγκρουση ήταν ολέθρια, αφού η εγγονή του μυθικού Σμυρνιού έπαψε να του μιλάει και δεν τον κάλεσε ούτε στον γάμο της, ενώ φρόντισε να πάρει η ίδια στα χέρια της την περιουσία της, δίνοντας στον πατέρα της ως αποζημίωση κάποια εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γάλλος playboy ηττήθηκε κατά κράτος από τον «μαθητή» του, κατά κάποιο τρόπο,ο οποίος όμως όπως αποδείχτηκε πρόσφατα δεν άντεξε να μείνει πιστός στην Αθηνά, παρά μερικά χρόνια.


Έχοντας, λόγω εμπειρίας, το πάνω χέρι στη σχέση, από το 2008 και μετά συναντούσε πολύ συχνά ένα call girl από το Βέλγιο, σε μια «σχέση» που κράτησε οχτώ ολόκληρα χρόνια.
Εν αντιθέσει με την μητέρα της Χριστίνα, η τελευταία της καταραμένης για πολλούς δυναστείας, άργησε πολύ να μάθει για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του πρώην πλέον συζύγου της.

Χρειάστηκε για την ακρίβεια να πιαστεί επ' αυτοφώρω στην αγκαλιά της Βελγίδας συνοδού πολυτελείας στην κατοικία που διατηρούσε το ζευγάρι στην Φλόριντα, από τους σωματοφύλακες της ελληνίδας κληρονόμου.

Βίοι παράλληλοι

Η μητέρα της εν αντιθέσει δεν άντεξε την διπλή ζωή του Ρουσέλ και τον χώρισε, όταν μετά από τρία χρόνια έμαθε για την διπλή ζωή του συζύγου της με την Γκάμπι.

Έχοντας μάλιστα μάθει καλά τον Γάλλο playboy ανέθεσε τη διαχείριση της περιουσίας που θα κληρονομούσε η κόρη της στο Ίδρυμα Ωνάση, με το οποίο συγκρούστηκε σφοδρά ο Ρουσέλ τα επόμενα χρόνια.

Ήθελε πολύ να βάλει, όπως γράφτηκε τότε, το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι, αλλά ούτε αυτό κατάφερε, αφού η διαχείριση μπορεί να έφυγε από το ίδρυμα αλλά κατέληξε στην ελβετική KPMG.

Το αυτό επιθυμούσε διακαώς και ο Βραζιλιάνος ιππέας, όταν η Αθηνά κίνησε τις διαδικασίες διαζυγίου, ζητώντας σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια δολάρια!

Η τελευταία κληρονόμος τον πολέμησε επιστρατεύοντας κορυφαίο Αμερικανό δικηγόρο και ο κόκκινος φάκελος του Αλέξη Μανθεάκη έκανε την δουλειά του αποκαλύπτοντας την απιστία του Ντόντα.

Το διαζύγιο βγήκε τελικά με εξωδικαστικό συμβιβασμό και χωρίς να αποκαλυφθεί το ποσό που εισέπραξε ο Βραζιλιάνος, το οποίο όμως είναι σύμφωνα με διαρροές πολύ μικρότερο από αυτό που προσδοκούσε.

Τώρα βιώνει ελεύθερος τον έρωτά του με την γοητευτική δημοσιογράφο από την χώρα του, ενώ ο Ρουσέλ που χώρισε και από την Γκάμπι, εθεάθη με μαύρη καλλονή πριν από τρία χρόνια.
Οι δυο τους συναντήθηκαν το 2013 στον γάμο της ετεροθαλούς αδερφής της Αθηνάς στην Γαλλία και μίλησαν για πρώτη φορά μετά από εννιά χρόνια.

Δεν είχαν να πουν πάντως και πολλά, αφού όπως απέδειξαν τα πεπραγμένα τους, αμφότεροι παρέμειναν δύο αμετανόητοι playboys που «σημάδεψαν» τις τελευταίες των Ωνάσηδων.
Kυνηγώντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και μια glam ζωή απέδειξαν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι μόνο το χρήμα μιλάει στην καρδιά τους.
Α, και η απιστία...                                            
                                               
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης