Δάφνη Γκίνες: Η πρώην του Σπύρου Νιάρχου ποζάρει στα 50 της σαν ροκ σταρ!

Δάφνη Γκίνες: Η πρώην του Σπύρου Νιάρχου ποζάρει στα 50 της σαν ροκ σταρ!

Η πολυπράγμων ex του Ελληνα μεγιστάνα απολαμβάνει την ζωή  και «αφήνεται» στον φακό του Μικ Ροκ, γνωστού για τα μυθικά πορτραίτα διάσημων ειδώλων της μουσικής

Δάφνη Γκίνες: Η πρώην του Σπύρου Νιάρχου ποζάρει στα 50 της σαν ροκ σταρ!
Ξαπλωμένη νωχελικά σε έναν καναπέ, φορώντας ακόμη κι εκεί τα εμβληματικά παπούτσια του αείμνηστου φίλου της Αλεξάντερ Μακουίν, η Δάφνη Γκίνες «αφήνεται» στον φακό του εμβληματικού φωτογράφου Μικ  Ροκ.


Περσόνα, με μια ιδιαίτερη μενταλιτέ, την οποία λάτρεψαν πολλοί, η πρώην σύζυγος του έλληνα μεγιστάνα Σπύρου Νιάρχου, εξακολουθεί στα πενήντα της χρόνια να «σαγηνεύει» τον φακό.
Κάτι που διαπίστωσε ο Μικ Ροκ, ένας εμβληματικός φωτογράφος διάσημων σταρ της ροκ εντός και εκτός στούντιο, για τον οποίο έχουν ποζάρει όλοι. Από τον Μικ Τζάγκερ και τον Ντέιβιντ Μπόουι, μέχρι τον Φρέντι Μέρκιουρι και τον Μπόνο, κανείς δεν του είπε όχι, ακόμη και όταν τους πετύχαινε εκτός στούντιο να διασκεδάζουν.
Κλείσιμο


Η πολυπράγμων Δάφνη Γκίνες που δηλώνει σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός μεταξύ άλλων δεν θυμίζει σε τίποτε -εδώ και δεκαετίες είναι η αλήθεια- την πάλαι ποτέ 19χρονη κληρονόμο της ομώνυμης ζυθοποϊίας.


Το κορίτσι δηλαδή που στις 6 Οκτωβρίου του μακρινού 1987 παντρεύτηκε τον δευτερότοκο γιο του Σταύρου Νιάρχου, Σπύρο, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά.

Χώρισαν μετά από δώδεκα χρόνια και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χρόνια αργότερα εισέπραξε περίπου σαράντα εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για την ίδια.

Φιλοσοφικό ειδύλλιο

Έκτοτε μεγάλωσε τα παιδιά της αλλά απελευθέρωσε και όλη την έντονη προσωπικότητά της, με κινήσεις που πάντοτε συζητιούνται, όπως το ειδύλλιό της με τον Γάλλο φιλόσοφο Μπερνάρ Ανρί Λεβί.

Πέρυσι κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό cd ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τον γάμο της με τον Σπύρο Νιάρχο, παίζοντας ένα παιχνίδι με τα ΜΜΕ που ξέρει πολύ καλά.


Παρά τη δήλωσή της όμως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος πριν από τρία χρόνια την είχε συνοδεύσει σε μια επίδειξη μόδας.


Ο Καρλ Λάγκερφελντ την λατρεύει, ο Μακουίν την θεωρούσε μούσα του και η ίδια εξακολουθεί να κάνει αυτό που της αρέσει και την εκφράζει, κινούμενη μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης.

Διαθέτει δύο εκπληκτικά διαμερίσματα και στις δύο πόλεις, το σώμα της παραπέμπει σε αυτό ενός 20χρονου μοντέλου και έχει μερικές δεκάδες εκατομμύρια στον τραπεζικό της λογαριασμό.
Έτσι, δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να κάνει μια glam ζωή, την οποία υπαγορεύει η δική της extreme πολλές φορές αισθητική και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ό,τι δηλαδή θα έκανε οποιοσδήποτε βρισκόταν στη θέση της...     

 
                                                
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης