Χριστίνα Μπόμπα: «Ο Σάκης είναι όμορφος, έξυπνος, καλός άντρας»

Χριστίνα Μπόμπα: «Ο Σάκης είναι όμορφος, έξυπνος, καλός άντρας»

. Η «Ελενίτσα» μεγάλωσε και πλέον κάνει τον Σάκη Τανιμανίδη να γελάει, να γονατίζει για να της κάνει πρόταση γάμου…

Χριστίνα Μπόμπα: «Ο Σάκης είναι όμορφος, έξυπνος, καλός άντρας»
Είχε κάνει τον «Θανασάκη» (Λεωνίδα Καλφαγιάννη) να κλαίει. Έτσι είχαμε γνωρίσει τη Χριστίνα Μπόμπα, σαν «Ελενίτσα», σε τηλεοπτικό σποτάκι εταιρείας σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Η «Ελενίτσα» μεγάλωσε και πλέον κάνει τον Σάκη Τανιμανίδη να γελάει, να γονατίζει για να της κάνει πρόταση γάμου…
 
Πώς είσαι αυτό τον καιρό;

Είμαι στα καλύτερά μου. Είναι η μοναδική περίοδος στη ζωή μου που έχω βιώσει τόσο μακροσκελείς διακοπές μιας και από τα 18 μου που μετακόμισα στην Αθήνα για τις σπουδές μου μέχρι και σήμερα στα 29 μου δουλεύω ασταμάτητα. Παραιτήθηκα πριν από καιρό από τη δουλειά μου. Συνειδητά αποφάσισα να κάνω διακοπές μακράς διαρκείας, πράγμα που είχα πολύ καιρό να κάνω, για να αδειάσει το κεφάλι μου και να μπω δυναμικά στα νέα μου σχέδια.
 
Κλείσιμο
Ποια είναι τα νέα σου σχέδια;
Για αρχή κάνω ένα διετές αγγλόφωνο MBA (International MBA της ΑΣΟΕΕ), στον τομέα του business, αφού με έχει κερδίσει το μάρκετινγκ και το κομμάτι των επιχειρήσεων. Έχω κάνει ήδη το κομμάτι του μάρκετινγκ σε πολυεθνική.
 
Άρα έχεις μεταπηδήσει από τον προηγούμενο τομέα σου…
Τελείωσα στο Πολυτεχνείο ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών. Για κάποια χρόνια έκανα έρευνα πάνω στους υπολογιστές και τις εφαρμογές τους σε business περιβάλλον. Συνειδητοποιούσα με τον καιρό, όμως, πως ήμουν περισσότερο πρακτική παρά θεωρητική. Οι έρευνες αγοράς, οι καταναλωτικές συνήθειες, το πώς αναπτύσσονται οι νέες ιδέες μού κέντριζαν περισσότερο το ενδιαφέρον. Οπότε δούλεψα για κάποια χρόνια στο μάρκετινγκ μιας πολυεθνικής εταιρείας και πριν από λίγους μήνες επέλεξα να τα αφήσω όλα. Συνδυάστηκε και με τις εξελίξεις της προσωπικής μου ζωής κι έτσι κάνω διακοπές και σχεδιάζω τα επόμενα βήματα.
 
Ο σχεδιασμός δεν περιέχει τηλεοπτική παρουσίαση, όπως ψιθυρίζεται;
Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Αν, βέβαια, υπήρχε κάποιο ωραίο κόνσεπτ εκπομπής, που να είναι πολύ κοντά σε εμένα, φυσικά και θα το τολμούσα. Οπότε δεν απορρίπτω κάτι. Αλλά δεν είναι στα πλάνα μου. Αυτό που είναι στα σχέδιά μου είναι να ξεκινήσω μια εταιρεία. Υπάρχουν τρεις πυλώνες στη ζωή μου που μου αρέσουν: τα ταξίδια και ο τουρισμός, το wellness και η υγιεινή ζωή και το τρίτο είναι η έμπνευση, η παραίνεση, ο εθελοντισμός. Πλέον μελετάω ποιος θα είναι ο πιο σωστός τρόπος για να μπω στην αγορά. Ιδανικά, θα ήθελα να σχεδιάζω και τα τρία.
 
Πώς ξεκίνησες το μόντελινγκ και γιατί το σταμάτησες;
Παράλληλα με τις σπουδές μου έκανα κάποιες φωτογραφίσεις και διαφημίσεις. Τότε έγινε και το επιτυχημένο σποτ με την «Ελενίτσα» για εταιρεία τηλεφωνίας. Σταμάτησα όταν είχε ξεκαθαρίσει μέσα μου πως θα πάρω άλλο δρόμο. Το έκανα για το έξτρα εισόδημα, την εμπειρία, περνούσα πολύ ωραία. Αλλά ήταν πάντα κάτι έξτρα. 

Στα τέλη του 2015 μπαίνει στη ζωή σου ο Σάκης Τανιμανίδης. Τι είναι εκείνο που τον κάνει μοναδικό στα μάτια σου;
Πολύ σύντομα αντιλήφθηκα πως βρήκα το άλλο μου μισό στο πρόσωπο του Σάκη. Το ένιωσα από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε λίγο παραπάνω. Κατάλαβα πόσο ξεχωριστός είναι, πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση. Αντιλήφθηκα πόσο πλούσιο εσωτερικό κόσμο διαθέτει, πόσο η σκέψη του κινείται πιο μπροστά. Με γοήτευσαν επίσης οι απόψεις που έχει για τη ζωή, προϊόν των εμπειριών του από τα πολλά ταξίδια, θεωρώ. Επιπλέον, είναι αυθόρμητα χαρούμενος και ευδιάθετος, δοτικός, ευγενής προς όλους. Αυτά με τράβηξαν αμέσως. Είναι έξυπνος, όμορφος, καλός άντρας. Αυτό το «κλικ» που ψάχνουμε όλοι το ένιωσα μαζί του.

Πώς γνωριστήκατε;

Η εταιρεία όπου δούλευα διαχειριζόταν το brand που ήταν χορηγός στην εκπομπή του, το World Party. Είχε έρθει και τον έκαναν tour στα γραφεία κι έτσι γνωριστήκαμε.

Το «κλικ» ήταν αμοιβαίο;

Νομίζω πως ναι. Βρεθήκαμε ξανά μετά από αρκετό καιρό, πάλι για δουλειά, για ένα πρότζεκτ που «έτρεχα» εγώ. Βγήκαμε το πρώτο ραντεβού και την επομένη έφυγε για ένα ταξίδι με την εκπομπή, που διήρκεσε δύο μήνες. Μιλούσαμε το διάστημα που έλειπε, αλλά επί της ουσίας η γνωριμία μας μετρούσε κάποιες ώρες.

Πώς ήταν η ζωή σου εκεί;
Η ημέρα μου κυλούσε όμορφα, έκανα διακοπές. Διάβαζα, έκανα yoga, brainstorming, μιλούσα με ανθρώπους που με ενέπνεαν για τα επόμενα βήματά μου.

Συζητούσατε με τον Σάκη για τα νούμερα τηλεθέασης;
Η συζήτηση γινόταν από όλα τα άτομα της παραγωγής. Όλοι ήταν χαρούμενοι με το πόσο καλά νούμερα τηλεθέασης σημείωνε, πολύ παραπάνω από τις προβλέψεις.

Όταν επιστρέψατε και καταλάβατε πλήρως την έκταση του φαινομένου, σου έκαναν εντύπωση οι αντιδράσεις του κόσμου;
Αυτό είναι πιο πολύ κομμάτι του Σάκη.

Βλέποντάς το απέξω…
Ήταν ένα ευχάριστο σοκ. Και πριν από το Survivor αγαπούσαν τον Σάκη, τον πλησίαζαν, του μιλούσαν. Ο κόσμος τον αγαπάει, γιατί είναι αυθεντικός. Πλέον αναγνωρίζουν κι εμένα, μας αντιμετωπίζουν σαν ζευγάρι, μας εύχονται «ό,τι καλύτερο», με πολύ θετική διάθεση.

Σε κουράζει αυτό;
Όχι, βέβαια, με χαροποιεί. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να σου δίνουν αγάπη;

Κάποια στιγμή είχε γραφτεί πως θα μπεις στο παιχνίδι.
Αυτό είναι λίγο αστείο. Πέρα από το γεγονός πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο σενάριο, ούτε εγώ θα έμπαινα. Δεν το έχω με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του παιχνιδιού, να πρέπει να αγωνίζομαι καθημερινά υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες και να αντεπεξέρχομαι σε αυτό. Πραγματικά μπράβο σε εκείνους που το κάνουν. Επίσης, είναι πασιφανές, θεωρώ, πως δεν μπορεί να μπει στο παιχνίδι η σύντροφος του παρουσιαστή. Θα ήταν και άδικο.

H πρόταση γάμου πώς έγινε;
Έγινε στο αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη που είχα ετοιμάσει στον Σάκη, πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Και ενώ του κάνεις εσύ πάρτι-έκπληξη, σου σκάει μεγαλύτερη έκπληξη εκείνος και σου κάνει πρόταση γάμου;

Ναι. Ήταν κάτι σαν inception, έκπληξη μέσα στην έκπληξη. Ίσως κάποιος να του είπε πως του ετοιμάζω πάρτι-έκπληξη και το σχεδίασε βάσει αυτού.

Σου έκανε την πρόταση μπροστά σε όλους;
Ναι! Οι καλεσμένοι, που ήταν όλοι φίλοι μας, δεν γνώριζαν πως ο Σάκης θα κάνει πρόταση γάμου.

Γονάτισε;
Ναι! Ήταν πολύ ρομαντικό.

Είπες κατευθείαν «ναι», έτσι; Δεν τον άγχωσες;
Ναι, εννοείται πως δέχτηκα αμέσως.

Περίμενες την πρόταση γάμου;
Είχαμε καταλάβει από πολύ νωρίς πως η σχέση μας είναι σοβαρή. Προσωπικά, είπα από την πρώτη στιγμή «αυτός είναι!». Οπότε υπήρχε στον αέρα.

Έχετε βρει ημερομηνία;
Όχι.

Θα φύγετε Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο για το Survivor;
Σεπτέμβριο; Όχι. Δεν ξέρω, δεν θέλω να σου πω κάτι που δεν ισχύει. Έχω την εντύπωση πως θα γίνει την ίδια εποχή με το προηγούμενο.

Τι αρέσει και στους δύο να κάνετε;
Πολλά πράγματα. Για παράδειγμα, να βλέπουμε ταινίες και σειρές. Προχθές είδαμε μια ωραία ταινία, το Gifted. Και φυσικά, το Game οf Thrones. Το δεύτερο επεισόδιο ήταν πολύ ωραίο, το πρώτο ήταν φλατ. Γενικά, μας αρέσει το σπίτι, όχι πως δεν θα βγούμε για φαγητό ή ποτό. Κατά βάση, όμως, είμαστε σπιτόγατοι.

Σκέφτεσαι πως μπορεί να μείνεις έγκυος και παράλληλα να τρέχεις τα νέα σου project;
Όποτε και να επιλέξουμε να έρθει στη ζωή μας ένα παιδί, φαντάζομαι πως θα «τρέχουμε» διάφορες δραστηριότητες, αφού κάνουμε πολλά πράγματα. Όλα μπορούν να συνδυαστούν, δίνοντας προτεραιότητα και βαρύτητα, φυσικά, στο παιδί.

Η Χριστίνα Μπόμπα ξιστόρησε τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου και θυμήθηκε την πρώτη τους γνωριμία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο γνώρισε τη yoga, που όπως η ίδια αποκαλύπτει τη βοήθησε σε πολλούς τομείς της ζωής της.

Να πως το περιγράφει:
«Η yoga ήρθε στη ζωή μου σε ένα μεταβατικό στάδιο, όταν αποφάσισα να κάνω σημαντικές αλλαγές, όταν παραιτήθηκα από τη δουλειά μου για να ξεκινήσω τις δικές μου επιχειρηματικές ιδέες και μετακόμισα στη Δομινικανή Δημοκρατία για τρεις μήνες. Το ότι ξεκίνησα yoga ήταν τυχαίο αλλά μοιραίο, καθώς γνώρισα μια καταπληκτική instructor, που άρχισε να με μυεί στη yoga και στο διαλογισμό. Τότε ανακάλυψα ένα νέο είδος εμπειρίας, πιο εσωτερικό, μέσω της άσκησης και της αυτοσυγκέντρωσης. Αυτό που με συναρπάζει στη yoga είναι ότι σου δίνει πάντα κίνητρο να πιστέψεις στις δυνάμεις σου και να γίνεσαι καλύτερος. Είναι ένα είδος προπόνησης που σε μαθαίνει να ζεις και να ασκείσαι με αρμονία και να ανακαλύπτεις κάθε μέρα νέα όρια που, αν το πιστέψεις, μπορείς να τα ξεπεράσεις.

Ήταν πολύ σημαντικό το ότι εξαρχής είχα μαζί μου έναν από τους καλύτερους δασκάλους, διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, το ανανεωμένο Nike+ Training Club App, που περιλαμβάνει διαφορετικά προγράμματα yoga, για όλους τους τύπους άσκησης. Η καθημερινότητά μου ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτή που είχα στη χαοτική Αθήνα: Κάθε πρωί ξυπνούσα γεμάτη όρεξη, έπαιρνα τη γουρούνα μου, οδηγούσα σε ένα δρόμο γεμάτο φοίνικες δίπλα στην παραλία και κατέληγα στο χώρο όπου κάναμε yoga γεμάτη ενέργεια και εσωτερική ηρεμία. Τελειώνοντας την προπόνηση, είχα ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου και μια αστείρευτη όρεξη να δημιουργήσω άλλες ιδέες και να αδράξω τη μέρα. Αυτό το συναίσθημα με έκανε να αγαπήσω τη yoga, να την κάνω μέρος της ζωής μου.

Τώρα που επέστρεψα στην Αθήνα, ο τρόπος ζωής μου δεν μου επιτρέπει πάντα να βρίσκω έναν instructor για να με κατευθύνει στην προπόνησή μου. Κάνω λοιπόν μόνη μου sessions χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Nike+ Training Club, όπου κι αν βρίσκομαι, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, επιλέγοντας την προπόνησή μου ανάλογα με το πρόγραμμά μου. Σύμφωνα με το χρόνο που έχω, επιλέγω συγκεκριμένα προγράμματα, τα οποία ξεκινάνε από τα 7 λεπτά και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 45. Μέσα στην ημέρα θα βρω έστω και λίγα λεπτά για να κάνω την προπόνησή μου και να χαλαρώσω. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το “Reach and Recharge”, που είναι βασισμένο σε ασκήσεις ευλυγισίας και επαναφόρτισης. Ο αγαπημένος μου εξοπλισμός είναι τα κολάν, τα σορτς, τα τοπ και τα μπουστάκια από τη νέα συλλογή Nike Chrome Blush σε παστέλ χρώματα που μου φτιάχνουν τη διάθεση. Όσον αφορά στη διατροφή μου, πιστεύω πολύ πως “είμαστε ότι τρώμε” και φροντίζω να κάνω γεύματα πλούσια σε θρεπτική αξία. Σίγουρα θα υποπέσω και σε “ατασθαλίες”, απλά την επόμενη ημέρα θα είμαι πιο προσεκτική.

Η ενασχόληση με τη yoga με βοήθησε να ανακαλύψω ότι μπορώ να καταφέρω περισσότερα. Ότι μπορώ να κάνω ό,τι σκεφτώ. Το να καταφέρνω μέσω της εξάσκησης να κάνω πράγματα με το σώμα μου που δεν τα φανταζόμουν μου δείχνει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και πως και οι πιο μεγάλοι στόχοι, επαγγελματικοί ή προσωπικοί, κατακτώνται με προσπάθεια και επιμονή».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης