Τρανσέξουαλ γέννησε υγιέστατο αγοράκι

Τρανσέξουαλ γέννησε υγιέστατο αγοράκι

«Δεν μισώ το σώμα μου. Είμαι εντάξει με το να είμαι ένας άντρας με μήτρα και να έχω την δυνατότητα και την ικανότητα να γεννήσω ένα μωρό» δηλώνει ο Trystan Reese

Τρανσέξουαλ γέννησε υγιέστατο αγοράκι
Ο Trystan Reese, που δημοσιοποίησε την εγκυμοσύνη του στα social media, είναι ανάμεσα στους λίγους τρανσέξουαλ άντρες στον κόσμο που μπόρεσαν να γεννήσουν. 

Ο Trystan, που είναι παντρεμένος με τον Biff Chaplow, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, που ονομάζεται Leo. Και οι δύο είπαν στο news.sky.com: «Είμαστε τόσο τυχεροί που ήρθε στη ζωή μας και ανυπομονούμε να τον δούμε να μεγαλώνει. Ξέρουμε ότι ο Leo θα αντιμετωπίσει πιθανότατα αρνητισμό στη ζωή του, αλλά πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να τον κάνουμε αρκετά δυνατό για να τον αντιμετωπίσει, να τον κοιτάξει στα μάτια και να τον νικήσει. 

Κλείσιμο


Ο Leo είναι το πρώτο βιολογικό τους παιδί, ενώ το ζευγάρι έχει άλλα δύο υιοθετημένα παιδιά, την ανιψιά και τον ανιψιό του κ. Chaplow. 

Ο Trystan Reese, από το Πορτλαντ του Όρεγκον, είχε γεννηθεί γυναίκα, αλλά ξεκίνησε να παίρνει ορμόνες στην ηλικία των δέκα ετών. Και όσον αφορά το σώμα του δηλώνει: «Δεν μισώ το σώμα μου. Είμαι εντάξει με το να είμαι ένας άντρας με μήτρα και να έχω την δυνατότητα και την ικανότητα να γεννήσω ένα μωρό». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης