Παναγιώτης Καρακάσης: «Είμαι τυχερός που η Τόνια Σωτηροπούλου ήρθε στο δρόμο μου»

Παναγιώτης Καρακάσης: «Είμαι τυχερός που η Τόνια Σωτηροπούλου ήρθε στο δρόμο μου»

Ο Παναγιώτης Καρακάσης, ο makeup artist, που έγινε γνωστός στο χώρο μέσα από τη συνεργασία του με την Τόνια Σωτηροπούλου, μας δίνει tips για λαμπερές καλοκαιρινές εμφανίσεις

Παναγιώτης Καρακάσης: «Είμαι τυχερός που η Τόνια Σωτηροπούλου ήρθε στο δρόμο μου»
Η γνωριμία του Παναγιώτη Καρακάση με την Τόνια Σωτηροπούλου έγινε η αφορμή να γίνει γνωστός στο χώρο, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια είναι φίλοι και συνεργάτες, αφού ο ταλαντούχος make up artist επιμελείται το μακιγιάζ της σε όλες της τις εμφανίσεις.

Στόχος του, όταν αναλαμβάνει την εικόνα μιας γυναίκας, είναι να αναδείξει τα δυνατά της χαρακτηριστικά, την προσωπικότητά της. «Αυτό που βλέπω να συμβαίνει συχνά το θεωρώ θλιβερό. Όλες είναι ίδιες: ίδια χείλη, ίδιο περίγραμμα, ίδια φρύδια… Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και αυτό είναι όμορφο να βγαίνει προς τα έξω. Δεν μου αρέσει ούτε η υπερβολή στο μακιγιάζ. Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι πολύ πιο απλοποιημένα. Είχα την τύχη να παρευρεθώ με την Τόνια σε κάποια events σε Ντουμπάι, Νορβηγία, Αυστρία και Άμστερνταμ. Στο κόκκινο χαλί θα δεις ένα πολύ ανάλαφρο make up, με φυσικά τονισμένα τα χαρακτηριστικά, επιμελώς ατημέλητο χτένισμα κι ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Σε κάθε εμφάνιση θεωρώ ότι πρέπει να κλέβει την παράσταση ένα στοιχείο, να μην είναι θορυβώδης».

Πέρσι επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Lindsay Lohan, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Μύκονο. Πώς ήταν η εμπειρία; «Γνώριζα κάποιους ανθρώπους που οργάνωναν το event, τον Έντι Γαβριηλίδη και τον Adam Zorgani. Kαθώς η Lohan ήθελε στη συγκεκριμένη εμφάνιση να είναι λίγο πιο απλή και fresh, μου έκαναν την πρόταση να τη βάψω. Είχα άγχος, όμως εκείνη ήταν πολύ ευγενική, και μάλιστα με κάλεσε και στο πριβέ πάρτι της, γεγονός πολύ τιμητικό. Πέρα από κάποιες σκιές που ήθελε να χρησιμοποιήσω και έτυχε να έχω μαζί μου γιατί την είχα μελετήσει και ήξερα τι της πηγαίνει, δεν είχε καμία απαίτηση. Μάλιστα της είχαν κάνει δώρο ένα τεράστιο πινέλο makeup, το οποίο δεν ήξερε πώς να το χρησιμοποιήσει, και όταν της εξήγησα ενθουσιάστηκε. Ήταν πολύ φιλική και υπήρξε καλή χημεία ανάμεσά μας». Όταν ήταν να ανοίξει το Lohan club από την ομάδα της, είχαν έρθει σε επαφή με τον Παναγιώτη για να αναλάβει το μακιγιάζ της στα εγκαίνια, αλλά, όπως λέει, θα έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν τα κατάφερε.

Κλείσιμο
Όσο για την Τόνια Σωτηροπούλου, χάρη στην οποία εξελίχτηκε η καριέρα του, δεν έχει παρά ένα μεγάλο «ευχαριστώ». «Είμαι ευγνώμων γιατί έχουμε μια γνήσια φιλία, που στο χώρο αυτό δεν συναντάς εύκολα. Είμαι πολύ τυχερός που η Τόνια ήρθε στο δρόμο μου» λέει τονίζοντας πως, πέρα από το χαρακτήρα, τη θαυμάζει για τη φυσική και ιδιαίτερη ομορφιά της. «Σε οτιδήποτε κάνει έχει μια σεξουαλικότητα και μια αρχοντιά. Είναι πολύ αριστοκρατική η ομορφιά της. Είναι αυθεντική.

Τα beauty dos από τον expert του μακιγιάζ!
«Για φέτος το καλοκαίρι, μου αρέσουν τα μαλλιά “της θάλασσας”, οι επιμελώς ατημέλητοι κυματισμοί. Επίσης, μου αρέσουν τα silk και τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά ή οι wet αλογοουρές, που ταιριάζουν ιδανικά με μπρονζέ μακιγιάζ, ελαφρύ και με ωραίες γυαλάδες.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, ένα έντονο κραγιόν και μπρονζέ δέρμα είναι μια πρόταση που κολακεύει κάθε γυναίκα.

Τι πρέπει να περιέχει κάθε γυναικείο νεσεσέρ; Μια ενυδατική κρέμα με SPF και χρώμα, μία μάσκαρα, ένα ρουζ ή bronzer, ένα lip conditioner άχρωμο ή σε φυσικό χρώμα κι ένα κόκκινο κραγιόν για το βράδυ» λέει ο Παναγιώτης.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης