Γνωρίστε τον λούστρο που υποστηρίζει ότι βγάζει 900 δολάρια την εβδομάδα

Γνωρίστε τον λούστρο που υποστηρίζει ότι βγάζει 900 δολάρια την εβδομάδα

Η «επαγγελματική έδρα» του Ward βρίσκεται στη γωνία της 6ης Λεωφόρου με τον 47ο δρόμο, «μαγαζί γωνία» σύμφωνα με τη New York Post

Γνωρίστε τον λούστρο που υποστηρίζει ότι βγάζει 900 δολάρια την εβδομάδα
Όταν ακούει κανείς για κάποιον λούστρο έχει στο μυαλό του κάποιον άνδρα με κασελάκι που προσπαθεί να βγάλει ένα αξιοπρεπές μεροκάματο υπό δύσκολες συνθήκες.

Ο Don Ward δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία τουλάχιστον ως προς το σκέλος του εισοδήματος καθώς υποστηρίζεδι ότι βγάζει έως και 900 δολάρια την ημέρα γυαλίζοντας τα παπούτσια περαστικών στη Νέα Υόρκη.

Η «επαγγελματική έδρα» του Ward βρίσκεται στη γωνία της 6ης Λεωφόρου με τον 47ο δρόμο, «μαγαζί γωνία» σύμφωνα με τη New York Post.

Κλείσιμο
Ο ίδιος υποστηρίζει οτι το κλειδί της επιτυχίας του βρίσκεται στο «δόλωμα» που χρησιμοποιεί.

«Οι περισσότεροι περπατάνε και βρίσκονται στην προσωπική τους "φούσκα". Εγώ τους λέω αστεία για να τους προσελκύσω» εξηγεί προσθέτοντας ότι ο ίδιος στοχεύει κυρίως σε αυτούς που έχουν βρώμικα παπούτσια.

Ο Ward αρχικά εργαζόταν σε ένα φωτογραφείο αλλά αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό όταν συνάντησε έναν πρώην συνάδελφό του που του αποκάλυψε ότι έβγαζε περισσότερα χρήματα σε μια ημέρα από όσα έβγαζε όταν δούλευε για μια εβδομάδα στο φωτογραφείο.

Σύμφωνα με τον Ward το δεύτερο μεγάλο κέρδος της νέας του δουλειάς είναι η ανεξαρτησία. «Δεν έχω κανένα άχρηστο αφεντικό να μου δίνει εντολές. Δεν έχω συναδέλφους να μου ρίχνουν πισώπλατα μαχαιρώματα. Είμαι ελεύθερος» λέει χαρακτηριστικά με ένα μεγάλο χαμόγελο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης