Η τρίχρονη μικρούλα που «διέλυσε» τη συνέντευξη του μπαμπά της είναι η νέα... ηρωίδα του Twitter

Η τρίχρονη μικρούλα που «διέλυσε» τη συνέντευξη του μπαμπά της είναι η νέα... ηρωίδα του Twitter

Είναι μικροσκοπική, τσαχπίνα, γλυκύτατη και έχει καταφέρει στα τρία της χρόνια κάτι που πολλές μεγαλύτερές της καλλονές πασχίζουν μάταια να πετύχουν

Η τρίχρονη μικρούλα που «διέλυσε» τη συνέντευξη του μπαμπά της είναι η νέα... ηρωίδα του Twitter
Είναι μικροσκοπική, τσαχπίνα, γλυκύτατη και έχει καταφέρει στα τρία της χρόνια κάτι που πολλές μεγαλύτερές της καλλονές πασχίζουν μάταια να πετύχουν: Να ξετρελάνει το διαδίκτυο.

Ο λόγος για την τρίχρονη κορούλα του καθηγητή Ρόμπερτ Κέλι, η οποία χωρίς κανέναν δισταγμό
«μπούκαρε» στο δωμάτιο όπου ο μπαμπάς παραχωρούσε συνέντευξη στο BBC την περασμένη εβδομάδα, εισβάλλοντας ταυτόχρονα στις καρδιές των χρηστών των social media.

Ο πηγαίος αυθορμητισμός της μικρούλας, η οποία μετατράπηκε εν μία νυκτί σε σταρ του διαδικτύου, με εκατοντάδες meme να αποτυπώνουν την θριαμβευτική - και χορευτική - είσοδό της στο γραφείο του μπαμπά της, έχει στην κυριολεξία μαγέψει τους χρήστες του Twitter.

Κατά τη συνέντευξη που παραχώρησαν οι Κέλι
μετά την «έκρηξη» δημοσιότητας που προκάλεσε το viral βίντεο, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην μικρούλα Μάριον, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η διάσημη πλέον οικογένεια.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες του κοριτσιού να κάθεται μπροστά στους δημοσιογράφους με το γλειφιτζούρι στο στόμα, γεμάτη αυτοπεποίθηση και... χαριτωμενιά, ενέπνευσαν μια νέα σειρά αναρτήσεων από χρήστες του Twitter που ζητούν να γίνει ο νέος παγκόσμιος ηγέτης και εκφράζουν την επιθυμία να της μοιάσουν!

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις


Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης