H πιο όμορφη γυναίκα body-builder είναι από την Κίνα

H πιο όμορφη γυναίκα body-builder είναι από την Κίνα

H Mou Cong κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα Arnold Amateur - Έγινε η πρώτη γυναίκα από την Ασία που κατακτά τέτοιο τίτλο

H πιο όμορφη γυναίκα body-builder είναι από την Κίνα
Τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας body-builder φέρει, σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης η Mou Cong, η 32χρονη Κινέζα, η οποία στις 5 Μαρτίου έγινε η πρώτη γυναίκα από την Ασία που κέρδισε διεθνή διαγωνισμό bodybuilding.

Συγκεκριμένα η Mou Cong κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα Arnold Amateur που φέρει το όνομά του από τον Arnold Schwarzenegger.

Κλείσιμο


Η ίδια υποστηρίζει ότι «η ομορφιά μου είναι ένας συνδυασμός της κινεζικής και της δυτικής κουλτούρας. Όταν επιδεικνύω τους μύες μου, το κάνω με έναν ιδιαίτερο τρόπο ως Κινέζα. Ωστόσο οι μύες μου ακολουθούν το δυτικό πρότυπο ομορφιάς».

Γεννημένη στην πόλη Xuzhou στην ανατολική επαρχία Jiangsu η Mou είναι φανατική με το bodybuilding, μοντέλο και γυμνάστρια.

Η 32χρονη έχει μια ιστορία δέκα ετών στο συγκεκριμένο αγώνισμα ενώ είναι και ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου στη Shanghai. 











Η Mou Cong λέει ότι μετά τη διάκρισή της αυτή ελπίζει να αλλάξει το στερεότυπο ότι οι γυναίκες από την Ασία είναι λεπτεπίλεπτες και δεν μπορούν να «χτίσουν» το σώμα τους.

Προκειμένου, πάντως, να φτάσει στο μέγιστο σημείο της απόδοσής της ώστε να βρεθεί στην πρώτη θέση στο διαγωνισμό, η Mou έβγαλε ένα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης οχτώ εβδομάδων υπό τις οδηγίες του Δομονικανού συναθλήτή της Victor Martinez.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης