«Εγώ φταίω» λέει η γιαγιά των... ζιζανίων που εισέβαλαν στη viral συνέντευξη του καθηγητή

«Εγώ φταίω» λέει η γιαγιά των... ζιζανίων που εισέβαλαν στη viral συνέντευξη του καθηγητή

Δείτε το βίντεο που έχουν παρακολουθήσει δέκα εκατομμύρια άνθρωποι - Όπως αποκαλύπτει η μητέρα του Robert Kelly, τα εγγόνια της νόμιζαν ότι ο πατέρας τους μιλούσε μαζί της μέσω Skype

«Εγώ φταίω» λέει η γιαγιά των... ζιζανίων που εισέβαλαν στη viral συνέντευξη του καθηγητή
Τα χαριτωμένα παιδάκια που μπούκαραν χωρίς κανένα δισταγμό στο δωμάτιο όπου ο πατέρας τους έδινε συνέντευξη στο BBC,
δημιουργώντας άθελά τους ένα από τα πιο χαριτωμένα viral βίντεο της φετινής χρονιάς, πιθανότατα πίστευαν ότι θα μιλούσαν με τον παππού και τη γιαγιά τους, εξήγησε σήμερα σε συνέντευξη η τελευταία.

H 72χρονη μητέρα του καθηγητή Robert Kelly αποκάλυψε σήμερα στην Daily Mail ότι ο ενθουσιασμός με τον οποίο έτρεξαν να μπουν στο δωμάτιο τα εγγόνια της, οφειλόταν  στο γεγονός ότι άκουσαν φωνές από τον υπολογιστή και νόμιζαν ότι ο πατέρας τους μιλούσε μέσω Skype με την ίδια και τον σύζυγό της.

Κλείσιμο


Το κλιπ με την εισβολή των δύο ζιζανίων, και την αγχωμένη σύζυγο του Kelly να τρέχει να τα «μαζέψει» έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views.

Η Ellen Kelly, μητέρα του 44χρονου καθηγητή που ειδικεύεται στις πολιτικές υποθέσεις της Νότιας Κορέας και διαμένει στην χώρα αυτή με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του, μιλάει συχνά με τον γιο της μέσω Skype, αφού η ίδια και ο άνδρας της ζουν στο Οχάιο των ΗΠΑ.



«Ο Robert μας μιλάει συνήθως από τον υπολογιστή του γραφείου του στο σπίτι, απ' όπου παραχώρησε και τη συνέντευξη. Τα παιδιά άκουσαν φωνές από το computer και νόμιζαν ότι ήμασταν εμείς. Ήταν ξεκαρδιστικό», εξήγησε η 72χρονη στην Daily Mail.

«Έτσι είναι η ζωή, απρόβλεπτη. To μάθημα είναι ότι πρέπει πάντα να κλειδώνεις την πόρτα» συμπλήρωσε η Ellen Kelly, εκφράζοντας την ευχή ο γιος της να κερδίσει διεθνή αναγνωρισιμότητα και για τα μεγάλα επιτεύγματα στον τομέα του, εκτός από την συμμετοχή του σε αυτό το άκρως διασκεδαστικό βιντεάκι.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης