«Γυναίκα της Χρονιάς 2017» η Ρόδη Κράτσα

«Γυναίκα της Χρονιάς 2017» η Ρόδη Κράτσα

Ως αναγνώριση του πολύπλευρου ευρωπαϊκού και διεθνούς έργου της και της σημασίας του για τις νέες προκλήσεις Ευρώπης και Ελλάδας εν όψει της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Ε.Ο.Κ. στην Ρώμη

«Γυναίκα της Χρονιάς 2017» η  Ρόδη Κράτσα
Την διάκριση της «Γυναίκας της Χρονιάς 2017» έλαβε σήμερα η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής και τέως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονία «εν Αθήναις» επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης: Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κυρία Καίτη Γάκη- Καψή θ’ αναφερθεί στην ιστορική επέτειο της 8 ης Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στην απόφαση των μελών του Συνδέσμου ν’ απονείμουν το Αριστείο «Γυναίκας της Χρονιάς 2017» στην Ρόδη Κράτσα ως αναγνώριση του πολύπλευρου ευρωπαϊκού και διεθνούς έργου της και της σημασίας του για τις νέες προκλήσεις Ευρώπης και Ελλάδας εν όψει της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Ε.Ο.Κ. στην Ρώμη.

Στη συνέχεια για την προσωπικότητα και το έργο της τιμώμενη θα μιλήσουν ο τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημ. Σιούφιας, Πρύτανης κυρία Ελένη Αρβελέρ, ο καθηγητής διεθνών Σπουδών του Παντείου, ο κ. Δημ. Καιρίδης και η ευρωβουλευτής κυρία Εύα Καϊλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης