Ήταν έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν η Μέριλιν Μονρόε; Οι φωτογραφίες που προκαλούν ερωτήματα

Ήταν έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν η Μέριλιν Μονρόε; Οι φωτογραφίες που προκαλούν ερωτήματα

Για πρώτη φορά έρχονται στη δημοσιότητα έγχρωμες φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της διάσημης ηθοποιού - Τα καρέ είχε η στενή φίλη της, Φρίντα Χαλ

Ήταν έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν η Μέριλιν Μονρόε; Οι φωτογραφίες που προκαλούν ερωτήματα
Τις πρώτες φωτογραφίες με τη Μέριλιν Μονρόε έγκυο φέρνει στη δημοσιότητα η Daily Mail υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι το παιδί δεν ήταν του επίσημου συζύγους της Άρθουρ Μίλερ αλλά του πρώην εραστή της Ιβ Μοντάν.

Στις φωτογραφίες που ανήκαν στη στενή φίλη της Μονρόε, Φρίντα Χαλ, δημοπρατήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο αλλά πέρασαν απαρατήρητες όπως προκύπτει από το γεγονός ότι αγοράστηκαν μόνο για 2.240 δολάρια.

Σε αυτές φαίνεται η διάσημη ηθοποιός να έχει φουσκωμένη κοιλίτσα με την Χαλ να υποστηρίζει ότι αυτό το φούσκωμα οφειλόταν σε εγκυμοσύνη.
Κλείσιμο







Τα καρέ έχουν τραβηχτθεί στις 8 Ιουλίου του 1960 έξω από τα στούντιο της Fox στη Νέα Υόρκη αμέσως μετά τις πρόβες της Μονρόε για την ταινία The Misfits στην οποία συμπρωταγωνίστησαν ο Κλαρκλ Γκέιμπλ και ο Μοντγκόμερι Κλιφ.

Ο νέος ιδιοκτήτης των φωτογραφιών, ένας γείτονας της Χαλ, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι του είχε εκμυστηρευτεί τη μυστική εγκυμοσύνη της Μονρόε επιμένοντας ότι οι φωτογραφίες αποτελούσαν γνήσια απόδειξη ότι η ηθοποιός ήταν έγκυος.

Ωστόσο και αυτή η εγκυμοσύνη και οι άλλες τρεις που προηγήθηκαν για τη Μονρόε δεν είχαν ευτυχή κατάληξη καθώς υπέφερε από ενδομητρίωση.

Η Μέριλιν Μονρόε στο πλευρό του Ιβ Μοντάν



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης