Γιάννης Βαρδής - Νατάσσα Σκαφίδα: «Το μωρό μας έφερε πιο κοντά»

Γιάννης Βαρδής - Νατάσσα Σκαφίδα: «Το μωρό μας έφερε πιο κοντά»

Φωτογραφίζονται στο σπίτι τους με την 7 μηνών κόρη τους

Γιάννης Βαρδής - Νατάσσα Σκαφίδα: «Το μωρό μας έφερε πιο κοντά»
Αρκετοί υποστηρίζουν πως ο ερχομός ενός παιδιού, προσθέτει ευθύνες, με αποτέλεσμα να χαθεί κάπως ο ερωτισμός ανάμεσα στο ζευγάρι. Στην περίπτωση του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσσας Σκαφιδά, έχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο.

«Η Κατερίνα μας έφερε πιο κοντά. Όντως στην αρχή υπήρχαν εντάσεις και νεύρα με το παραμικρό, αλλά όταν ο Γιάννης με έβλεπε κάπως, αμέσως με ηρεμούσε. Ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ. Σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα, λειτουργούσαμε και οι δυο πυροσβεστικά, χωρίς να ρίχνουμε λάδι στην φωτιά», εξομολογείται η Νατάσσα. «Παρότι μπορεί να νομίζεις πως διαθέτεις τεράστια υπομονή και δύναμη, πολύ εύκολα μπορεί να σου γυρίσει το μάτι και να φτάσεις στα κόκκινα. Από εκεί και πέρα, το παν είναι να ταιριάζεις και να συνεννοείσαι με τον άνθρωπό σου. Και με την Νατάσσα έχουμε άψογη συνεργασία σε όλα. Ακόμα και έπιπλα συναρμολογούμε μαζί. Τα πάμε πολύ καλά και δεν τσακωνόμαστε ποτέ», λέει ο Γιάννης με καμάρι.

«Πίστευα πως με τον ερχομό του μωρού, ο Γιάννης κάποια στιγμή θα έφτανε στα κόκκινα και δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις δύσκολες στιγμές. Όμως, διαψεύστηκα γιατί δεν έφυγε ούτε ένα λεπτό από δίπλα μου. Αυτό, ομολογώ πως ήταν κάτι που με εξέπληξε», παραδέχεται η Νατάσσα. «Στην αρχή πίστευα πως ίσως τα βρει μπαστούνια με την μητρότητα, αλλά μόλις είδα τον τρόπο διαχείρισής της σε δύσκολες καταστάσεις, αμέσως κατάλαβα πως η Νατάσσα ήταν έτοιμη να γίνει μαμά. Είναι απροβλημάτιστη, οργανωτική και ξέρει να βάζει πρόγραμμα στην μικρή, το οποίο ακολουθεί με ευλάβεια», συμπληρώνει ο Γιάννης. Η μικρή είναι μια κούκλα. Ξανθή, ροδαλή, με καταγάλανα μάτια μοιάζει πολύ με το μπαμπά της. Ήταν ήρεμη και γελαστή καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης.

Κλείσιμο

«Η Νατάσα ήταν ένα μεγάλο στήριγμα για μένα»

Η Νατάσσα γνώρισε τον Αντώνη Βαρδή σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του. «Η αλήθεια είναι πως δεν πρόλαβα να τον ζήσω πολύ, διότι τον καιρό που γνωριστήκαμε με τον Γιάννη, ξεκίνησε και η αρρώστια του. Θυμάμαι πως τον πρωτογνώρισα εδώ στο σπίτι. Ήμασταν στο ισόγειο με τον Γιάννη και κάποια στιγμή μου είπε πως θα έρθει ο πατέρας του για να ακούσουν μαζί ένα καινούργιο τραγούδι. Εγώ έπαθα σοκ στη σκέψη πως θα τον έβλεπα για πρώτη φορά. Είχα άγχος, αλλά όταν τον είδα αισθάνθηκα αμέσως άνετα. Συστηθήκαμε και συνειδητοποίησα πως είχα απέναντί μου έναν γλυκό, ζεστό και απλό άνθρωπο». Όπως λέει ο Γιάννης «Εκείνη την εποχή με την Νατάσσα ήμασταν σε μια φάση που γνωριζόμασταν καλύτερα. Ήταν στην αρχή της σχέσης μας. Θυμάμαι, είχα πει στον πατέρα μου πως ενδιαφέρομαι πολύ για εκείνη και αυτό που με είχε συμβουλέψει ήταν να είμαι χαλαρός και ότι είναι να γίνει θα γίνει».

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένεια Βαρδή τους επόμενους μήνες, έφερε το ζευγάρι πιο κοντά. «Η Νατάσσα από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα. Μου έδωσε δύναμη. Δυστυχώς δεν μπορούσε να με βοηθήσει στο σπίτι, διότι δεν τον γνώρισε καλά ώστε να υπάρχει μια οικειότητα. Από την άλλη και ο πατέρας μου δεν θα την άφηνε, διότι ήταν πολύ περήφανος άνθρωπος. Τον πατέρα μου, τον σκέφτομαι συνέχεια και μου αρέσει που τον σκέφτομαι», λέει με συγκίνηση.

Όπως περιγράφει ο Γιάννης αν και είχαν μια πολύ αγαπημένη σχέση με το μπαμπά του, ο ίδιος μεγάλωσε με πρόγραμμα και όρια, καθώς ο πατέρας του ήταν ένας άνθρωπος που δεν του χάριζε απλόχερα τα πάντα. Δεν ήθελε να τον κακομάθει. Όταν οι γονείς του Γιάννη χώρισαν, κάποια στιγμή η μητέρα του έφυγε από την Ελλάδα, έτσι από μια ηλικία και μετά μεγάλωσε με τον πατέρα του. Αντίστοιχα, και η Νατάσσα μεγάλωσε με την μητέρα της. «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν πολύ μικρή. Ο μπαμπάς μου ήταν απών, οπότε η μητέρα μου αναγκαστικά ανέλαβε και τους δυο ρόλους. Ήταν μια άψογη μητέρα, μας μεγάλωσε με αγάπη και της βγάζω το καπέλο».

Παιδιά χωρισμένων γονιών, τόσο ο Γιάννης τόσο και η Νατάσσα, επιθυμούν να έχουν μια δεμένη οικογένεια και να μεταδώσουν στη μικρή τους απεριόριστη αγάπη. «Θέλουμε να μεγαλώσουμε την Κατερίνα με αγάπη, τάξη και πειθαρχία. Χωρίς να θέλω να προσβάλω άλλες οικογένειες, δεν θα μας άρεσε το παιδί μας, μεγαλώνοντας, να τσιρίζει, να ουρλιάζει και να κάνει καμώματα γιατί δεν γίνεται το δικό του. Είναι βασικό ένα παιδί να γνωρίζει πως κάθε πράγμα έρχεται στον καιρό του», λέει ο Γιάννης. Στο μεγάλωμα της μικρής Κατερίνας, βοηθάει σημαντικά και η πεθερά του. «Η μητέρα της Νατάσσας είναι εξαιρετική και η βοήθειά της είναι πολύτιμη. Ακόμα και μια βόλτα να πάμε οι δυο μας με το αυτοκίνητο, είναι αρκετό για να πάρουμε μια ανάσα», εξηγεί.

Η Νατάσσα μέχρι πρότινος εργαζόταν στο λογιστήριο εταιρίας, αλλά από τότε που έμεινε έγκυος, αποφάσισαν από κοινού με τον Γιάννη να μην επιστρέψει στην δουλειά της, προκειμένου να μεγαλώσει εκείνη την μικρή χωρίς νταντάδες. «Ήταν κάτι που το συζητήσαμε με τον Γιάννη και συμφωνήσαμε να μην δουλέψω ώστε να βιώσω την μητρότητα», εξηγεί. Δεδομένου πως έχουν βρει τόσο γρήγορα τις ισορροπίες τους, σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποκτήσουν σύντομα δεύτερο παιδί; «Και οι δυο θέλουμε. Απλά ακόμα είναι νωρίς. Η αλήθεια είναι πως η Νατάσσα ήθελε παιδάκι πιο νωρίς από μένα. Απλά εγώ δεν ήμουν έτοιμος. Λίγους μήνες μετά την γνωριμία μας, αρρώστησε ο πατέρας μου. Αργότερα είχα πένθος και δεν μπορούσα να μπω στην διαδικασία να κάνω ένα παιδί. Ήθελα να είμαι ψυχολογικά έτοιμος», παραδέχεται.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης