Δασκάλα πιάνου 103 ετών έγινε viral

Δασκάλα πιάνου 103 ετών έγινε viral

Δείτε το βίντεο -H γιαγιά Ουρανία κατάφερε να ρίξει το Διαδίκτυο παραδίδοντας μαθήματα ζωής

Δασκάλα πιάνου 103 ετών έγινε viral
Η γιαγιά Ουρανία είναι 103 ετών και έχει καταφέρει να ρίξει το Διαδίκτυο. Ένα βίντεο της που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του Διαδικτύου τη δείχνει να δίνει μαθήματα ζωής από το Γηροκομείο του Πειραιά όπου ζει.

Το βίντεο όπου η γιαγιά Ουρανία παίζει πιάνο διασκεδάζοντας και τραγουδώντας μαζί με τους υπόλοιπους διαμένοντες στο γηροκομείο έχει γίνει viral. 

Η χρήστρια του Facebook Kaloskami Zanneta (καθηγήτρια μουσικής) ανέβασε στο βίντεο στον λογαριασμό της στο facebook, και από τότε έχει γίνει viral, με σχεδόν 130.000 προβολές, 1.100 κοινοποιήσεις και πάνω από 4.000 likes.

Κλείσιμο


Στο βίντεο που ανέβασε έγραψε χαρακτηριστικά: 
Η κυρία Ουρανία ετών 103, δασκλαλα πιάνου!!! Την γνώρισα εχθές στο γηροκομείο Πειραιά, όπου κάναμε την εκδήλωση με την χορωδία. Σημασία όμως δεν έχει αυτό... σημασία έχει ότι, αυτή η γυναίκα μου άλλαξε κάθε τρόπο σκέψης !!! «Παιδί μου, σ' αυτό τον κόσμο πάντα είμαστε μόνοι μας και ό,τι κάνουμε, το κάνουμε για εμάς! Γι' αυτό την ψυχή και τα όνειρα σου, μην τα διαπραγματεύεσαι με κανέναν. ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΟΤΕ!!!!». Ευχαριστώ γιαγιά Ουρανία. Η αλήθεια είναι ό,τι από εχθές, κοιμάμαι με τα δικά σου λόγια!!!!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης