Μιχαήλ-Αγγελος Κρητικός: Fresh Blood

Μιχαήλ-Αγγελος Κρητικός: Fresh Blood

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού Στέλιου Κρητικού κάνει τα πρώτα του βήματα στην πασαρέλα, εμπλουτίζει το book του και διεκδικεί με αξιώσεις τη λάμψη της δημοσιότητας

Μιχαήλ-Αγγελος Κρητικός: Fresh Blood
Είναι μόλις 16 ετών, μοντέλο του πρακτορείου VN και παρότι βρίσκεται μόνο έναν χρόνο στον χώρο, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό: έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση Fresh Face για το νέο αίμα του μόντελινγκ στην Ισπανία, έχει ανέβει στην πασαρέλα του Mad Walk για λογαριασμό της Ορσαλίας Παρθένη και έχει συμμετάσχει στην Athens Χclusive Designers Week επιδεικνύοντας δημιουργίες του Λάκη Γαβαλά. 

O Mιχαήλ-Αγγελος, που φαίνεται να έχει όλα τα προσόντα για μια ελπιδοφόρα καριέρα στο μόντελινγκ, είναι γιος του ηθοποιού Στέλιου Κρητικού, μόνιμου συνεργάτη στα θεατρικά πρότζεκτ του Μάρκου Σεφερλή, με τον οποίο συνδέεται και με στενή φιλία.

Ο Μιχαήλ-Αγγελος έχει πείσμα, λατρεύει αυτό που κάνει και διαθέτει ένα πρόσωπο-χαμαιλέοντα, το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της στιγμής. Αγαπά τη μόδα και θέλει να κάνει καριέρα στον χώρο, ακόμη και αν για τις ανάγκες της δουλειάς αναγκαστεί να μετοικήσει στο εξωτερικό. «Θα προτιμούσα να βρεθώ είτε στο Παρίσι είτε στο Μιλάνο έτσι ώστε να είμαι μια ανάσα μακριά από την Ελλάδα. Είπαμε “ανεξαρτησία”, αλλά μην το παρακάνουμε, γιατί όταν είσαι μικρός χρειάζεσαι και τη βοήθεια των γονέων. Ζούμε σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Ενα χέρι συμπαράστασης είναι οπωσδήποτε ανεκτίμητο».
Κλείσιμο



Με τον πατέρα του, τον ηθοποιό Στέλιο Κρητικό



Στη διοργάνωση Fresh Face


Ο Μιχαήλ-Αγγελος Κρητικός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον αθλητισμό. Ασχολείται με το ποδόσφαιρο και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο εγγύς μέλλον να αποδείξει ότι το μήλο θα πέσει και πάλι κάτω απ’ τη μηλιά. Παρόλο που φαίνεται διατεθειμένος να ακολουθήσει τη ροή των πραγμάτων, δεν αποκλείει το να συνδυάσει το μόντελινγκ με την υποκριτική. Λατρεύει τον πατέρα του, τον οποίο θεωρεί δάσκαλο ζωής, παρακολουθεί συχνά τις παραστάσεις του και δηλώνει απροκάλυπτα οπαδός του.

Στον ελεύθερο χρόνο του ο Μιχαήλ-Αγγελος Κρητικός εκτονώνεται παίζοντας ποδόσφαιρο, είτε από τη θέση του τερματοφύλακα είτε από εκείνη του στράικερ. Στόχος είναι να απολαύσει το παιχνίδι αλλά και να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση. 

Οσο για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του στο μέλλον, περιγράφει ένα σκηνικό που θυμίζει διεθνές cat walk, με τον ίδιο άψογα και υπέρκομψα ντυμένο, περιστοιχισμένο από διάσημα κορίτσια του διεθνούς μόντελινγκ.
Πίσω από όλα αυτά, όμως, ο Μιχαήλ-Αγγελος δεν κάνει τίποτε άλλο εκτός από το να προσπαθεί να ακολουθήσει τη συμβουλή του πατέρα του: «Να ασχοληθείς με ό,τι θέλεις αρκεί να γίνεις ο καλύτερος». Και απ’ ό,τι φαίνεται, αυτή η παραίνεση έχει γίνει πυξίδα για την πορεία του προς την επιτυχία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης