Εξάδελφος βασίλισσας Ελισάβετ: Είμαι ομοφυλόφιλος αλλά δεν νιώθω 100% άνετα

Εξάδελφος βασίλισσας Ελισάβετ: Είμαι ομοφυλόφιλος αλλά δεν νιώθω 100% άνετα

Για πρώτη φορά ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου παραδέχεται δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος 

Εξάδελφος βασίλισσας Ελισάβετ: Είμαι ομοφυλόφιλος αλλά δεν νιώθω 100% άνετα
Η αποκάλυψη του εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ, λόρδου Άιβαρ Μάουντμπατεν, ότι είναι ομοφυλόφιλος πρόκειται να αναστατώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ αλλά να προκαλέσει και «πονοκέφαλο» στην ίδια την «αειθαλή» βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ήδη, από την Κυριακή, που ο 53χρονος Βρετανός γαλαζοαίματος έκανε ο ίδιος την σχετική αποκάλυψη στην Daily Mail, ο βρετανικός Τύπος δεν σταματά να κάνει αναφορές στο πρόσωπο και στην ζωή του λόρδου που αποτελεί μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Εξάδελφος της βασίλισσας, στενός φίλος του μικρότερου γιου της Έντουαρντ, έχει βαφτίσει την κόρη του τελευταίου, Λαίδη Λουίζα, έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές με μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ σε επίσημες εκδηλώσεις και έχει συνοδεύσει την Ελισάβετ σε ταξίδια με το βασιλικό γιοτ Britannia.

Κλείσιμο


«Είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν είμαι 100% άνετος με αυτό»
, δήλωσε ο λόρδος Μάουντμπατεν στην Daily Mail και αποκάλυψε ότι ήδη από την εφηβική του ηλικία διαισθανόταν πως είναι bisexual. Όταν γνώρισε την σύζυγό του Πένι, της μίλησε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις αλλά εκείνη δεν δίστασε να τον παντρευτεί το 1994 και να αποκτήσει μαζί του τρεις κόρες.



Το ζευγάρι χώρισε το 2011 και ο εξάδελφος της βασίλισσας δηλώνει ότι η οικογένειά του, καθώς και ο πρίγκιπας Εδουάρδος του παρέχουν την πλήρη στήριξή τους στις αποκαλύψεις ότι είναι ομοφυλόφιλος. Γιατί όμως ο Βρετανός γαλαζοαίματος αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό;

Ο ίδιος, δηλώνει ότι τον Μάρτιο του περασμένου έτους γνώρισε στην Ελβετία στο χειμερινό θέρετρο Verbier τον 54χρονο Βρετανό Τζέιμς Κόιλ, ο οποίος εργάζεται ως επικεφαλής πληρώματος καμπίνας σε αεροπορική εταιρεία. Η σχέση του με τον Κόιλ τον έκανε να θέλει να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για αυτό που τόσα χρόνια έκρυβε.



«Έχω δώσει μια μάχη με την σεξουαλικότητά μου και με κάποιους τρόπους εξακολουθώ να την δίνω, είμαι τόσο ευχαριστημένος που βρήκα κάποιον που μπορώ να αποκαλώ σύντροφο», δήλωσε ο λόρδος Μάουντμπατεν και σε ό,τι αφορά τις τρεις κόρες του συμπλήρωσε: «Ο πατέρας τους έχει έναν σύντροφο, είναι τόσο πολύπλοκο και τόσο απλό, αλλά αφού βρήκα τον Τζέιμς αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να λέω ψέμματα σε κανέναν και να γεράσω μόνος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης