Βίντεο: Ο Δαλάι Λάμα ξεκαρδίζεται μπροστά στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Βίντεο: Ο Δαλάι Λάμα ξεκαρδίζεται μπροστά στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Έδωσε μια μοναδική «παράσταση» με γαργαλητά, μαντίλια στην φαλάκρα και αγκαλιές με γυναίκα

Βίντεο: Ο Δαλάι Λάμα ξεκαρδίζεται μπροστά στο Συμβούλιο της Ευρώπης
Ο Δαλάι Λάμα, ο πνευματικό ηγέτης του Θιβέτ, δεν φημίζεται για τις στιγμές εκείνες στις οποίες μπορεί κανείς να τον συναντήσει χαλαρό.

Ο ίδιος, όμως, θέλησε να σπάσει αυτό το στερεότυπο δίνοντας μια μοναδική «παράσταση» μπροστά στα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης.

«Μου αρέσει να χαμογελάω, οπότε κάνω την πρώτη κίνηση και μετά ο άλλος χαμογελά επίσης. Τότε νοιώθω πολύ χαρούμενος. Αλλά καμιά φορά ο συνομιλητής μου είναι πολύ σοβαρός. Οπότε κάνω αυτό και ξεκινούν τα γέλια» είπε ο Δαλάι Λάμα και ξεκίνησε να γαργαλάει τον επίτροπο του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα ο οποίος καθόταν στο πλευρό του.

Το σόου όμως δεν σταματησε εκεί αφού ο Δαλάι Λάμα αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό του για να αντιμετωπίζει τον καύσωνα. Χωρίς κανένα κόμπλεξ είπε στους εμβρόντητους ευρωπαίους «αν νιώθω ότι ζεσταίνομαι πολύ με την καράφλα που έχω, τότε αυτό το "καπέλο" βοηθάει πολύ» και εμφάνισε ένα λευκό μαντίλι το οποίο τοποθέτησε στο κεφάλι του.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο Δαλάι Λάμα κάλεσε μια γυναίκα να του βάλει μια καρφίτσα στο πέτο περιεργαζόμενος τις δικές της καρφίτσες.
Κλείσιμο

Δείτε το βίντεο: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης