Η δημοσιογράφος του BBC «ξαναχτυπά»: Τώρα με μπικίνι στο Instagram

Η δημοσιογράφος του BBC «ξαναχτυπά»: Τώρα με μπικίνι στο Instagram

Η 33χρονη παρουσιάστρια του BBC Έλεν Σκέλτον τράβηξε την προσοχή των τηλεθεατών όταν παρουσίαζε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο

Η δημοσιογράφος του BBC «ξαναχτυπά»: Τώρα με μπικίνι στο Instagram
Η Έλεν Σκέλτον «τάραξε τα νερά» στις πισίνες του Ρίο τον περασμένο μήνα όταν, ενώ παρουσίαζε τους Ολυμπιακούς Αγώνες για το BBC, οι τηλεθεατές δεν είχαν μάτια, παρά για το σέξι μίνι μαύρο φόρεμα που φορούσε. Η φωτογραφία με το αποκαλυπτικό φόρεμα δημιούργησε τότε διαμάχη στο Twitter με τους χρήστες να αναρωτιούνται, αν η ξανθιά Βρετανίδα παρουσιάστρια φορούσε ή όχι εσώρουχο.

Αυτή την εβδομάδα η 33χρονη Έλεν επανήλθε στα social media και ανάρτησε φωτογραφίες της με μαύρο μπικίνι ενώ κάνει ηλιοθεραπεία σε πισίνα στη Γαλλία. Η Σκέλτον τα τελευταία χρόνια ζει στην Γαλλία αφού εκεί εργάζεται ο σύζυγός της, αθλητής του ράγκμπι Ρίτσι Μίλερ. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο ενός έτους, τον Έρνι.



Κλείσιμο


Η όμορφη 'Ελεν ανάρτησε φωτογραφίες στο Instagram μαζί με τον γιο της στην πισίνα, με τον σύζυγό της σε εστιατόριο και ένα όμορφο κολάζ φωτογραφιών με τους γονείς της και τον μικρό Έρνι, καθώς την επισκέφθηκαν στην Γαλλία για να γιορτάσουν μαζί της την 38η επέτειο του γάμου τους.

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε στους γονείς της: «Ευτυχισμένη 38η επέτειο γάμου στους υπέροχους γονείς μου, 38 χρόνια σημαίνει ότι ο μπαμπάς έχει κερδίσει περισσότερες μέρες για να παίζει γκολφ και η μαμά περισσότερες μέρες για διακοπές στη Γαλλία».

Όταν βρισκόταν στο Ρίο για την παρουσίαση των Ολυμπιακών Αγώνων η Σκέλτον είχε δηλώσει ότι ανησυχούσε επειδή αποχωρίστηκε για 20 ημέρες τον μικρό Έρνι ενώ μέχρι τότε, όπως αποκάλυψε, δεν ήταν μακριά του ούτε μια νύχτα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης