Κωνσταντίνα Κομματά: «Αν μπει κάποιος στη ζωή μου, δεν θα βγει εύκολα»

Κωνσταντίνα Κομματά: «Αν μπει κάποιος στη ζωή μου, δεν θα βγει εύκολα»

Η απάντηση στις φήμες για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την επικείμενη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη

Κωνσταντίνα Κομματά: «Αν μπει κάποιος στη ζωή μου, δεν θα βγει εύκολα»
Η Κωνσταντίνα είναι από εκείνα τα τυχερά κορίτσια που πάνω από το κεφάλι της λάμπει ένα αόρατο φωτεινό αστέρι, κάτι που διαπίστωσα από τα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας μας. Ψηλή, κομψή, με ένα αέρινο φόρεμα και ένα χαμόγελο που σου φτιάχνει την διάθεση όσο κακόκεφος κι αν είσαι. Ο κόσμος την γνώρισε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της Λίνας στους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1. Ωστόσο, η ιστορία της 23χρονης Θεσσαλονικιάς και η σχέση της με τον φακό ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν την κάθοδό της στην Αθήνα. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε σε μια οικογένεια που η αγάπη, η καλοσύνη και η φροντίδα περίσσευαν. Μικρή, θυμάται τον εαυτό της να βλέπει κατά κόρον ελληνικές ταινίες με την μητέρα της. «Ήταν η αγαπημένη μου συνήθεια τα σαββατοκύριακα! Μάλιστα, οι ταινίες που έβλεπα με περισσότερη όρεξη ήταν εκείνες που πρωταγωνιστούσαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου. Ένιωθα πολύ περίεργα όταν τις έβλεπα και δεν μπορούσε τίποτα άλλο να μου αποσπάσει την προσοχή. Από τότε, είχα πει στην μητέρα μου πως όταν μεγαλώσω θα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Και οι γονείς μου με έμαθαν από μικρή να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου», εξομολογείται στο People.



Κλείσιμο
Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο
Ως γνήσια και πεισματάρα Σκορπιός, αποφασίζει να κυνηγήσει το παιδικό της όνειρό και τελειώνοντας το Λύκειο, γράφεται στην δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου στην Θεσσαλονίκη. Όσο περνά ο καιρός, ερωτεύεται ακόμα περισσότερο την υποκριτική, ειδικά το θέατρο. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκινά να εργάζεται ως μοντέλο σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, ενώ γίνεται και το πρόσωπο σε καμπάνια εταιρίας ρούχων. «Το έκανα για το χαρτζιλίκι μου, ώστε να καλύπτω μέρος από τα έξοδα της σχολής». Μια από αυτές τις καμπάνιες, πέφτει και στα χέρια του παρουσιαστή Κώστα Μάντζιου, ο οποίος βλέπει κάτι μοναδικό στο πρόσωπό της και σύντομα της ζητά να βρίσκεται δίπλα του στην νεανική εκπομπή «Freefall» στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 της συμπρωτεύουσας.H 20χρονη τότε Κωνσταντίνα δέχεται με χαρά και κάνει το ντεμπούτο της στον τηλεοπτικό αέρα το 2013. «Ήμουν ακόμα στην σχολή και μάλιστα έπαιζα σε θεατρική παράσταση. Η αλήθεια είναι πως αγχώθηκα, αλλά ο Κώστας με βοήθησε πολύ ώστε να αισθανθώ άνετα. Ήταν μια καθημερινή εκπομπή και μια ευχάριστη εμπειρία που κράτησε μια σεζόν».

Η παρουσία της Κωνσταντίνας, δεν περνά απαρατήρητη και το καλοκαίρι του 2014 δέχεται ένα τηλεφώνημα από την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, η οποία της προτείνει να κάνει δοκιμαστικό για μια νέα εκπομπή στο Μακεδονία TV με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη.

Η συνέντευξη που δεν θα ξεχάσει και το αναπάντεχο τηλεφώνημα
Η Κωνσταντίνα περνά με επιτυχία το δοκιμαστικό και το Σεπτέμβριο του 2014 εντάσσεται στην παρέα της καθημερινής εκπομπής «Όλα Καλά» στο Μακεδονία tv. Στην συγκεκριμένη εκπομπή, η όμορφη ηθοποιός θα «ψηθεί» τηλεοπτικά, καθώς μετέχει ενεργά στα θέματα, τις συνεντεύξεις και τη σκαλέτα. «Αυτή η εμπειρία με «ξύπνησε». Είδα πολλές πτυχές του τηλεοπτικού κόσμου που δεν γνώριζα. Μου άρεσε πολύ να κάνω συνεντεύξεις από ηθοποιούς. Μάλιστα, όταν συναντιόμασταν, τους έλεγα ‘’είμαι και εγώ ηθοποιός’’», περιγράφει γελώντας ενώ παράλληλα μου επισημαίνει πως η συνέντευξη που έκανε στον Γιάννη Βόγλη θα της μείνει αξέχαστη. «Πήγα κάπως τρομοκρατημένη. Η παρουσία του γέμιζε το χώρο. Παρότι ήταν αρκετά σοβαρός και επιβλητικός, όταν μιλούσε τα μάτια του έσταζαν καλοσύνη. Αισθάνθηκα άνετα και η συζήτηση μαζί του κύλησε πολύ ωραία», λέει για τον άνθρωπο που άφησε την σφραγίδα του τόσο στο ελληνικό σινεμά, όσο και στο θέατρο. Και σε αυτή τη τηλεοπτική δοκιμασία, η Κωνσταντίνα ανταποκρίθηκε με όρεξη. Ωστόσο, το μεγάλο της όνειρο που δεν είναι άλλο από την υποκριτική, τριγυρνάει συνέχεια στο μυαλό της. «Όταν τέλειωσε η σεζόν, λίγους μήνες μετά, μου τηλεφώνησε ο παρουσιαστής Χρήστος Ανθόπουλος, ο οποίος μου είπε πως γνωρίζει τον Βασίλη Θωμόπουλο, τον σκηνοθέτη της σειράς Συμμαθητές και πως εκείνη την περίοδο γινόταν ένα casting για τον δεύτερο κύκλο. Λίγες μέρες μετά τη συζήτηση με τον Χρήστο, χτυπάει το κινητό μου και είναι ο Βασίλης Θωμόπουλος. Μιλήσαμε και μου είπε πως έχει ένα ρόλο που θεωρεί πως μου ταιριάζει. Του απάντησα χαρακτηριστικά ‘’έρχομαι χθες’’ και κανονίσαμε το ραντεβού μας στην Αθήνα».

Oι Συμμαθητές και η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη
Η Κωνσταντίνα Κομμάτα δεν θα ξεχάσει ποτέ τη μέρα που, κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, πήγε κατευθείαν στα Σπάτα όπου βρίσκονται τα στούντιο που γυρίζονται οι Συμμαθητές, για να κάνει κάστινγκ προκειμένου να συμμετέχει στη σειρά. Η αγωνία και η χαρά της δεν περιγράφονταν. Ο Βασίλης Θωμόπουλος της έδωσε να διαβάσει ένα κείμενο, ενώ στο τέλος την αιφνιδίασε ευχάριστα. «Μου είπε χαρακτηριστικά ‘’Μένεις Αθήνα και έρχεσαι από αύριο να παρακολουθήσεις τα γυρίσματα’’. Είχα κατεβεί μόνο για το casting, χωρίς να έχω καν ρούχα μαζί μου. Η απάντησή του ήταν ‘’ωραία, πήγαινε στην Θεσσαλονίκη και πάρε ρούχα. Θα μείνεις μόνιμα στην Αθήνα’’. Δεν το περίμενα όλο αυτό, αλλά αυτοί οι έξι μήνες στους Συμμαθητές ήταν από τους πιο φανταστικούς της ζωής μου», παραδέχεται με εφηβική ζωντάνια. Πλέον ζει επτά μήνες στην πρωτεύουσα, ενώ εξηγεί πως η κάθοδός της στην Αθήνα, άλλαξε εντελώς την καθημερινότητά της. «Πλέον, μένω μόνη μου και κάνω αυτό που αγαπάω. Όνειρό μου είναι να γνωρίζω αξιόλογους ανθρώπους και να κάνω ωραίες συνεργασίες. Μια από αυτές είναι και οι Συμμαθητές που πήραν το πράσινο φως και για την ερχόμενη σεζόν. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα βρίσκομαι στο cast της σειράς».

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν την Κωνσταντίνα να έχει δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη για να βρίσκεται από το φθινόπωρο στην ομάδα της εκπομπής της μπροστά από τις κάμερες. «Προς το παρόν δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο», απαντά στο People χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

H σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Εκτός από την επαγγελματική της ζωή, η ηθοποιός Κωσνταντίνα Κομμάτα που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 Συμμαθητές δίνει μεγάλη βάση στην οικογένεια και στους φίλους της, φίλους που απέκτησε τα χρόνια που σπούδαζε στην δραματική σχολή. «Είμαι σταθερός χαρακτήρας και καθόλου δύσκολη στο να κάνω φιλίες. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και προσπαθώ να βλέπω τα καλά τους στοιχεία. Σε γενικές γραμμές είμαι υπεραισιόδοξη», λέει ενώ παραδέχεται πως μολονότι είναι μικρή, έχει περάσει ορισμένες δύσκολες καταστάσεις. «Έχω φάει τα μούτρα μου και με φίλους και με σχέσεις μου. Όμως, ότι και να μου συμβεί, σκέφτομαι πως γίνεται για καλό. Αντιμετωπίζω την ζωή με χαμόγελο», συμπληρώνει. Αν και έχω απέναντί μου μια πολύ όμορφη κοπέλα, η ίδια δεν διστάζει να παραδεχτεί πως οι άντρες δεν την φλερτάρουν. Ίσως γιατί και εκείνη έχει ένα μηχανισμό άμυνας απέναντι στους άντρες.
«Πολλές φορές, ακόμα και να με ενδιαφέρει κάποιος, δεν υπάρχει περίπτωση να το δείξω». Αν και ακόμα δεν έχει συμπληρώσει τα 24, παραδέχεται πως είναι υπέρ των μακροχρόνιων δεσμών. «Οι δυο μεγαλύτερες σχέσεις μου διήρκησαν δυο και τρία χρόνια αντίστοιχα. Άμα μπει κάποιος στην ζωή μου, δεν θα βγει εύκολα». Παρά τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, εκείνη αποκαλύπτει πως είναι ελεύθερη εδώ πολλούς μήνες. «Είμαι μόνη μου. Όταν διάβασα τα δημοσιεύματα, πιο πολύ αγχώθηκα για το οικογενειακό μου περιβάλλον, παρά για μένα. Τον Κωνσταντίνο, τον εκτιμώ και ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Έτυχε να πάω με την παρέα μου αρκετές φορές στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και αυτό παρεξηγήθηκε», ξεκαθαρίζει.

Οι άντρες, τα social media και τα όνειρά της

Είναι από τις γυναίκες που δίνουν βάση στον χαρακτήρα και το χιούμορ ενός άντρα και όχι τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση. «Αντικειμενικά, δεν έχω υπάρξει με έναν πανέμορφο άντρα. Δεν το κοιτάω καθόλου έτσι. Εξάλλου, η ομορφιά είναι κάτι που απομυθοποιείται εύκολα. Ύστερα από έξι μήνες συνηθίζεται. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καλοσύνη, να μου αποπνέει μια συναισθηματική σιγουριά και να τον θαυμάζω. Αν μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και μια γερή δόση παιδικότητας, αυτό είναι το ιδανικό. Επίσης, στον άνθρωπο που θα επιλέξω να είμαι δίπλα του, είμαι δοτική μέχρι αηδίας». Αν και έχει αναθεωρήσει πράγματα και καταστάσεις, δεν είναι και τόσο σίγουρη πως τα «λάθη» της δεν θα τα επαναλάβει. «Έχω κάνει λάθη και σίγουρα προσπαθώ να μην επαναληφθούν, αλλά και πάλι αυτό είναι σχετικό. Αυτό που με έχει μάθει μέχρι στιγμής η ζωή είναι να είμαι ειλικρινής, να εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου και να είμαι δοτική»

Τα τελευταία δυο χρόνια ασχολείται ενεργά με τα social media, ενώ χρησιμοποιεί περισσότερο το Instagram. Πλέον, ο λογαριασμός της μετρά πάνω από 15 χιλιάδες ακόλουθους. «Το προφίλ μου ήταν κλειστό και το άνοιξα ύστερα από την συνεργασία μου με τους Συμμαθητές. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά όχι σε υστερικό βαθμό. Τόσο, όσο», εξηγεί. Η όμορφη ηθοποιός θα περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης, μαζί με την οικογένειά της, ενώ από τον Σεπτέμβριο και μετά θα βρίσκεται στην Αθήνα. «Θέλω να επεκτείνω τις γνώσεις μου στην υποκριτική και σαφώς επιθυμώ να κάνω θέατρο. Το σανίδι είναι μαγεία. Ανταλλάσεις μια απίστευτη ενέργεια με το κοινό. Σκέφτομαι πολλά πράγματα για το μέλλον και είμαι απίστευτα ονειροπόλα. Μπορώ να κάνω όνειρα από το πρωί έως το βράδυ. Αν, όμως, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχω σκεφτεί, πληγώνομαι. Οπότε, το πιο σημαντικό για μένα είναι να έχω τους δικούς μου ανθρώπους καλά. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης